به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس، آیتالله سیداحمد علمالهدی صبح امروز در شورای اداری استانداری خراسانرضوی که با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در استانداری خراسانرضوی برگزار شد، اظهار داشت: شهید رجایی و باهنر در واقع دو معلم بودند و کسوت آموزش و پرورش بین این دو مشترک بود، در عرصه شهادتشان نیز یک آموزش و تربیت نهادینه را محقق کردند.
نماینده ولی فقیه در استان خراسانرضوی با بیان اینکه مجموعه کارگزاران نظام باید در کلاس درس مدیریتی این دو شهید بنشینند و از آموزش و تربیت آنها استفاده کنند، گفت: بهعلت مجال کوتاه فرصت مدیریتی، این 2شهید نتوانستند بهعنوان یک نظام اداری طولانی مدت در نطام تربیتی انقلاب باشند اما علت اینکه این 2 را بهعنوان 2 معلم میشناسیم و سالگردشان هفته دولت است، در این بوده که در این دو بزرگوار، یک ظرفیت آموزشی وجود داشت و آن اخلاص در انگیزه و عمل بود.
وی تصریح کرد: در منصه خدمتگزاری در این نظام باید سرمایه اصلی را اخلاص قرار داد و تکیهگاه حرکت "اخلاص" باشد.
آیتالله علمالهدی با اشاره به اینکه در دوره شهید رجایی و باهنر رأس خدمت خالصانه خدمت به دین و هنجارهای اسلام بود، گفت: اگر خدمت به دین در راس خدمت مردم قرار گرفت، آن کارگزار یک کارگزار خادم است اما در غیر این صورت ممکن است یک عنصر خائن بهوجود بیاید و از دین ابزاری برای مسلطشدن به مردم استفاده کند.
نماینده ولیفقیه در استان خراسانرضوی با بیان اینکه عناصر خدمتگزار در این دولت بارز و برجسته بوده است، تصریح کرد: تقدیر از خادمان با اخلاص در این دولت داریم و خدمتگزاران میانی دولت که در جوار حرم امام رضا (ع) مشغول خدمت بودند چراکه سمت در نظام الهی، شغل و مبدأ رزق و روزی نیست.
آیتالله علمالهدی افزود: در نظام اداری الهی مدیریت و مسئولیت شغل نیست بلکه امانتی است که از طرف مردم به وی سپرده شده و این امانت را در بین چند نفر توزیع کرده و آنان در میان دیگران در کشور توزیع میکنند.
نماینده ولیفقیه در استان خراسانرضوی افزود: احساس امانتداری را در میان برخی مدیران دولت مشاهده میکنیم اما شدت و ضعف دارد و در واقع هم در شخصیتهای بالا و هم میانی به چهرههایی برخورد میکنیم که دقیقاً وجوه مدنظر امیرالمومنین (ع)در آنان تبلور کرده است؛ مدیران این چنینی به مسئولیت به عنوان طعمه و کسب برای جلب معیشت نگاه نمیکنند و حتی مسئولیت به ابزار معیشت آنها ضربه میزند.
آیتالله علمالهدی افزود: افتخار ما خراسانیها حضور آقای قاضیزاده هاشمی در دولت است، پذیرش مسئولیت وزارت زحمتی بود که مانع فعالیتهای علمی و پزشکی ایشان است اما با انگیزه خدمت آن را پذیرفتند.
نماینده ولیفقیه در استان خراسانرضوی با ببان اینکه در کنار چهرههای خدمتگزار کسانی هستند که مسئولیت را طعمه قرار میدهند گفت: افرادی با رفتار غیرمتعارف موج مخربی بهوجود میآورند که سبب گلهمندی مردم میشود و امیدواریم به این امر توجه و رسیدگی شود.
وی با بیان اینکه کشور ما سیاستزده است، تصریح کرد: برخی، سخنانِ بنده را بهعنوان فردی در کسوت طلبگی تعبیر نمیکنند و از انسان چهره سیاسی میسازند و از هر حرفی، تحلیلِ سیاسی میکنند؛ طلبه یعنی صراحت و صداقت؛ در واقع در مباحثههایی که انجام میدهیم حرفهای بنده شاید 80 درصد نظر متفاوت با نظر طرف مقابل باشد اما پس از آن دوست هستیم.
آیتالله علمالهدی با بیان اینکه نماینده ولیفقیه در استانها نماینده رهبر نظام است، گفت: نماینده ولیفقیه دو وظیفه دارد که یکی، وظیفه مرجعیت مردم بهعنوان نمایندگی شخصیت مرجعیت ولیفقیه است و وظیفه دیگر در برابر شخصیت رهبری نظام ولیفقیه است؛ نماینده ولیفقیه در برابر افراد قوای سه گانه و مسئولان وظیفه توصیه، نقد، تشکر و غیره دارد. در واقع نماینده ولیفقیه، رهنمودهای ولیفقیه را در حوزه استانها مطالبه میکند اگر این کارها را انجام ندهد به وظیفه خود عمل نکرده است.
انتهای پیام/
∎