
ارزش صادرات غیرنفتی نیز با احتساب میعانات گازی معادل ۳۷ میلیارد و ۳۶۳ میلیون دلار و به لحاظ وزنی معادل ۸۳ میلیون و ۲۹۳ هزار تن است.
همچنین در دوره مورد بررسی ۴۲ میلیارد و ۷۹۶ میلیون دلار واردات انجام گرفت که نسبت به مدت مشابه سال ۹۱ که معادل ۴۸ میلیارد و ۶۱۰ میلیون دلار بوده، کاهش داشته است.
وزارت صنعت، معدن و تجارت در آمارهای خود سپس به ارزش صادرات به تفکیک نوع فعالیت ها اشاره و اعلام می کند: در یازده ماهه منتهی به بهمن ماه سال گذشته، ۱۱ میلیارد و ۷۶۰ میلیون دلار محصولات صنعتی به خارج از کشور صادر شد و اگرچه نسبت به مدت مشابه سال ۹۱ کاهش دارد اما با توجه به مسایل و شرایط اقتصادی کشور و بین الملل، روند کاهشی صادرات با آغاز به کار دولت تدبیر و امید نه تنها متوقف شد بلکه مسیر بهبود را در پیش گرفت.
همچنین در مدت یادشده ۳ میلیارد و ۴۴ میلیون دلار محصولات معدنی، ۹ میلیارد و ۸۵۵ میلیون دلار محصولات پتروشیمی، ۲ میلیارد و ۹۱۸ میلیون دلار محصولات کشاورزی، ۹۴ میلیون دلار صادرات چمدانی و ۳۰۷ میلیون دلار فرش و صنایع معدنی صادر شده است.
در بخش صادرات به تفکیک نوع مصرف نیز در یازده ماهه نخست سال گذشته ۲۹ میلیارد و ۲۸۶ میلیون دلار معادل ۲۵ میلیون و ۴۶۲ هزار تن مواد اولیه و واسطه ای صادر شد که از نظر ارزشی معادل ۱۲.۶ درصد و از نظر وزنی نیز ۲۵.۴ درصد نسبت به مدت مشابه سال ۹۱ افزایش داشته است.
محصولات سرمایه ای نیز در این مدت با رشدی معادل ۲.۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال ۹۱ حدود ۶ میلیارد و ۶۱ میلیون دلار صادر داشته است.
محصولات مصرفی نیز در یازده ماهه سال گذشته صادرات حدود ۶ میلیارد و ۳۸۵ میلیون دلار را تجربه کرده که این میزان صادرات در مقایسه با سال ۹۱ از رشدی معادل ۳۰.۹ درصد برخوردار بوده است.
این میزان صادرات محصولات مصرفی از نظر وزنی معادل ۲ میلیارد و ۵۷۶ هزار تن بوده که در این بخش نیز شاهد رشد ۲۶.۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۹۱ هستیم.