اكونوميست:
اين هفتهنامه تيتر يك و سرمقاله خود را به مساله كشف سيارهيي به اندازه زمين و با قابليت حيات اختصاص داده است. سرمقاله اين هفتهنامه مساله چگونگي زندگي در چنين سيارهيي را مورد بررسي قرار داده است. آنطور كه اخيرا در اخبار مطرح شده بود، پيشرفتهاي علمي اخير از وجود سيارهيي به اندازه كرهزمين حكايت دارد كه به دور نزديكترين ستاره به خورشيد، ميگردد. فاصله اين سياره با ستارهاش در حدي است كه وجود آب، عامل اصلي حيات، را روي اين سياره امكانپذير ميكند. گروهي از دانشمندان مدعي هستند كه اين ستاره را بهدنبال يك سياره، تحتنظر داشتهاند. از آنجا كه معمولا سيارات نسبت به ستاره خود بسيار كوچك هستند و چون ستارهها سنسورهاي نور ما را تحتتاثير قرار ميدهند، رويت سيارات بسيار دشوار است.
يواس آ تودي:
تيتر يك اين روزنامه به زلزله اخير ايتاليا و ادامه خسارتهاي آن اشاره دارد. براساس آخرين آمار، شمار كشتههاي اين زلزله از 247نفر نيز فراتر رفته است. همچنين در اين زلزله حدود 368نفر مجروح شدهاند. عمليات جستوجوي قربانيان زلزله دشوار شده است چراكه خانههاي بسياري تخريب شده و افراد بسياري مجروح شدهاند. فرانس 24 در رم، زلزله ايتاليا را با زلزله مرگبار سال2009 آكوييلا قابل مقايسه دانست. نخستين زلزله در ساعت3:30بامداد رخ داد و زلزله دوم كه شدت بيشتري داشت در ساعت 4:30 رخ داد. شدت زلزله دوم به اندازهيي بود كه تا رم نيز احساس شد.
فيگارو:
اين روزنامه فرانسويزبان به مساله تلاشهاي ترامپ براي كسب دوباره محبوبيت خود اشاره كرده است. تيتر يك فيگارو مربوط به گزارشي است كه نشان ميدهد، ترامپ با از دست دادن بخشي از طرفداران خود، حالا در تلاش است تا دوباره كمپين انتخاباتياش را جاني تازه ببخشد. بر همين اساس، گزارش فيگارو عنوان كرده است كه تلاشهاي ترامپ تمركز كمتري براي تخريب كلينتون –ديگر نامزد انتخابات رياستجمهوري امريكا- دارد و بيشتر به فعاليتهاي او در كمپين انتخاباتياش معطوف شده است.
كشف سياره قابل حيات
صاحبخبر -