نمایش «خاطرات و کابوسهای یک جامهدار از زندگی و قتل میرزاتقیخان فراهانی» به کارگردانی علی رفیعی به عنوان اثر برگزیده انجمن منتقدان و نویسندگان خانه در یک سال گذشته شد.
به گزارش مهر، جشن انجمن منتقدان و نویسندگان خانه تئاتر عصر پنجشنبه ۴شهریورماه در تالار ایوان شمس برگزار شد.
در بخش آثار برگزیده یک سال گذشته تئاتر ایران، نمایش «خاطرات و کابوسهای یک جامهدار از زندگی و قتل میرزاتقیخان فراهانی» به نویسندگی و کارگردانی علی رفیعی به عنوان اثر برگزیده منتقدان تئاتر معرفی شد.
پیش از این نمایش «شکار روباه» به کارگردانی علی رفیعی نیز به عنوان اثر برگزیده انجمن منتقدان و نویسندگان خانه تئاتر معرفی شده بود.
به گزارش ایران تئاتر، اجرای مراسم به عهده فرزاد حسنی بود و با دعوت از داوران این دوره متشکل از سیدوحید عقیلی، مجیدی رضاییان حسین پاکدل و حمید جبلی برگزیدگان مسابقه مطبوعاتی تقدیر شدند .
در ادامه کلیپ «مرغ سحر» به مناسبت نکوداشت جعفر والی پیشکسوت عرصه هنر تئاتر و سینما پخش شد که در آن تاکید کرد: حضورم در سریال «معمای شاه» بزرگترین اشتباهم در عرصه بازیگری است. همچنین با نواختن بخشی از موسیقی سریال «هزاردستان» صادق زیباکلام تحلیلگر سیاسی با حاضر شدن در سن و ایراد سخنانی درباره تفکیک هنر، از جعفر والی تقدیر کرد.
در ادامه با حضور اکبر عالمی و فریبرز گلبن از داوود آجرلو و سعید بشیری تهیهکنندگان برنامه «سفید» شبکه آموزش در بخش برنامه «تلویزیونی حوزه تئاتر» تقدیر صورت گرفت.
مهدی سلطانی استاد دانشگاه و بازیگر نیز از ناشر برگزیده حوزه تئاتر در سال ۹۴، محمدحسن شاطریان مدیر انتشارات بیدگل، قدردانی کرد.
کتایون ریاحی بازیگر و فعال امور خیریه، نیز از مهرانگیز قهرمانی به عنوان خبرنگار برگزیده سال ۹۴قدردانی داشت.
همچنین کتایون ریاحی دسته گلی را به پوری بنایی فعال امورخیریه، به دلیل اقدامات نیکوکارانه تقدیم کرد.
در ادامه این جشن، روحالله جعفری به عنوان پژوهشگر برتر سال ۹۴، توسط مسعود فروتن کارگردان و کارشناس سینما، تقدیر شد.
لوریس چکناواریان آهنگساز و رهبر ارکستر، تقدیر از کاظمیدینان را به عهده داشت.
نصرتالله وحدت نیز خود را جاده صاف کن هنر تئاتر و سینمای کمدی قبل از انقلاب دانست و گفت: افتخار میکنم امشب در حضور والی بودم و محبوبیت ایشان را در اوج دیدم.
سپس با حضور محمود دولتآبادی نویسنده معروف معاصر، از سه نمایش برتر سال ۹۴، که با رای اعضای انجمن از میان ۶۰۰ نمایش اجرا شده انتخاب شدند تقدیر صورت گرفت.
نمایش «خاطرات و کابوسهای یک جامهدار» علی رفیعی، نمایش «اسم» لیلی رشیدی و نمایش «داستانهای میان رودان» علی شمس برگزیدههای این بخش بودند.
همچنین از سه کارگردان به پاس مسئولیت پذیری توسط کیومرث شریفی از صندوق اعتباری هنر، امیر روشن و رضا بابک تقدیر شد.
علیاصغر دشتی برای نمایش «متاستاز» و پرداختن به تاثیرات اجتماعی بیماری سرطان، حمیدپورآذری و امیررضا کوهستانی به عنوان کارگردانان تاثیرگذار در این بخش مورد تقدیر قرار گرفتند.