شناسهٔ خبر: 14904174 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مدیر منابع طبیعی و آبخیزداری دهلران خبر داد

توزیع 45 ساج گازسوز نان پز در بین عشایر سراب میمه دهلران

مدیر منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دهلران گفت: همزمان با هفته دولت، 45 عدد ساج گازسوز برای ترویج فرهنگ صیانت از عرصه های جنگلی در بین عشایر بخش سراب میمه توزیع خواهد شد.

صاحب‌خبر -

 سیدعلی حسینی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در دهلران ضمن تبریک یاد و خاطره شهیدان رجایی و با هنر و تبریک هفته دولت از افتتاح و به بهره‌برداری رسیدن 6 طرح در حوزه‌های مختلف خبر داد و اظهار داشت: همزمان با هفته دولت 3 پروژه در حوزه عمرانی و خدماتی منابع طبیعی در شهرستان دهلران به بهره‌برداری می‌رسد.

وی همچنین از افتتاح تعداد 3 پروژه عمرانی شاخص در حوزه منابع طبیعی شهرستان در هفته دولت خبر داد و افزود: پروژه‌های ترمیم سیستم‌های پخش سیلاب مناطق بیات موسیان و برتش، احداث بندهای گابیونی در حوزه سد میمه و جایگزینی سوخت فسیلی ، از پروژه‌های قابل افتتاح حوزه منابع طبیعی در هفته دولت در شهرستان دهلران است.

مدیر منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دهلران عنوان کرد: مجموع اعتبار هزینه شده برای اجرای این پروژه‌ها 900 میلیون ریال است.

وی اضافه کرد: این پروژه‌ها در حوزه بخش‌های موسیان و سراب میمه و با هدف حفظ آب و خاک و کنترل سیلاب و جلوگیری از خسارات ناشی ازسیل و کنترل فرسایش آبراهه ای و همچنین حفاظت عرصه های جنگلی و کاهش وقوع حریق و آلودگی‌های زیست محیطی، اجرا شده است.
 
حسینی با اشاره به اینکه جمعاً تعداد 135 خانوار از این طرح‌ها بهره‌برداری می‌کنند، یادآور شد: بیش از 85 درصد از مساحت شهرستان دهلران را عرصه‌های منابع طبیعی تشکیل داده و پس از حفاظت عرصه‌های ملی، اجرای اقدامات آبخیزداری و بیابان زدایی جزء اولویت‌های مهم اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دهلران است.

وی همچنین از توزیع تعداد 45 ساج نان پز برای ترویج فرهنگ حفظ و صیانت از عرصه‌های جنگلی و استفاده از سوخت گاز مایع بجای زغال حاصل از قطع درختان همزمان با هفته دولت در بین عشایر بخش سراب میمه در شهرستان دهلران خبر داد.

انتهای پیام/2246/خ30