شناسهٔ خبر: 14903571 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

دروازه‌بان تیم ملی فوتبال ساحلی:

مازندران در فوتبال ساحلی ظرفیت‌ قوی و نهفته دارد

دروازه‌بان تیم ملی فوتبال ساحلی ایران گفت: مازندران در فوتبال ساحلی دارای ظرفیت‌های بسیار قوی و نهفته است.

صاحب‌خبر -

سید پیمان حسینی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان نوشهر، با اشاره به اینکه هشت کشور برتر در رنکینگ آسیا در مسابقات قهرمان آسیا حضور داشتند، اظهار کرد: این مسابقات که بین هشت تیم برتر آسیا و به میزبانی چین برگزار شد موفق شدیم با نتایج خوب و با اقتدار در آسیا قهرمان شویم.

وی با بیان اینکه به لطف خدا و دعای خیر مردم بار دیگر به عنوان بهترین دروازه‌بان آسیا انتخاب شدم، افزود: رقابت‌های لیگ هم برای تیم ملی همیشه مهم بود و بازیکنان جدید به تیم ملی دعوت می‌شوند و این در روند موفقیت‌ها بسیار اهمیت داشت.

دروازه‌بان تیم ملی فوتبال ساحلی ایران با تأکید بر اینکه مازندران در فوتبال ساحلی دارای ظرفیت‌های بسیار قوی و نهفته است، تصریح کرد: امیدوارم تیم فوتبال ساحلی قدرتمند و بدون دغدغه مالی در مازندران داشته باشیم.

حسینی به برنامه‌های آینده خود اشاره کرد و گفت: ماه آینده یا در المپیک ساحلی آسیا در ویتنام و یا در کاپ اوکراین شرکت می‌کنیم و سپس در آبان ماه در مسابقات بین‌قاره‌ای به میدان می‌رویم و سعی می‌کنیم دل مردم کشورمان و به‌ویژه مازندرانی‌ها و همشهریانم را شاد کنیم.

به گزارش فارس، بهترین دروازه‌بان آسیا در سه دوره متوالی و یکی از سه دروازه‌بان برتر جهان همچنان از معضل بیکاری رنج می‌برد و انتظار است مسؤولان دغدغه این ورزشکار ارزنده مازندرانی را رفع و او را در یکی از دستگاه‌های دولتی استخدام کنند.

انتهای پیام/86019/ن20/