شناسهٔ خبر: 14899130 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

امام جمعه قیدار:

سیره مدیریتی و اخلاقی شهیدان رجایی و باهنر بازخوانی شود

زنجان-امام جمعه قیدار گفت: سیره مدیریتی و اخلاقی شهیدان رجایی و باهنر باز خوانی شود و الگویی برای دولت مردان باشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دفتر امام جمعه قیدار، حجت الاسلام سید علی طالبی در خطبه های نماز جمعه شهر ابهر، با اشاره به اینکه ازدواج زود هنگام و عجولانه در بررسی عوامل طلاق در جامعه یکی دیگر از عوامل مهم است، افزود:  شکی نیست که ازدواج امر مبارک و مقدسی است و در منابع دینی ما به شدت بر آن توصیه و تاکید شده است و یکی از شرایط مهم ازدواج در شرع مقدس اسلام بلوغ است اما باید توجه داشت که بلوغ انواعی دارد بلوغ جنسی، بلوغ عاطفی، بلوغ فکری و عقلی و اجتماعی در این قالب هستند.

وی ادامه داد: برای این که یک ازدواج موفق و با دوام صورت گیرد لازم است که دختر و پسر در جهات مختلف چه جنسی و چه فکری و عقلی به بلوغ برسند. ازدواج و تشکیل خانواده قبل از بلوغ جنسی مستلزم احراز بلوغ عقلی و اجتماعی است.

 طالبی افزود:  به عبارت ساده تر بلوغ جنسی دختران و پسران هنگام ازدواج شرط لازم هست اما کافی نیست چرا که بقای شجره طیبیه ازدواج و خانواده در گرو داشتن حس مسوولیت پذیری هر دو طرف می باشد و حس مسئولیت پذیری در سایه بلوغ فکری و اجتماعی امکان پذیر است نمی توان از دختر و پسری که از مفهوم مقدس خانواده و مسئولیت های آن و از الزامات حقوق و تکالیف زنانه و مردانه درک درستی ندارند انتظار وفاداری و عشق ورزی داشت.

امام جمعه قیدار گفت: سیره مدیریتی و اخلاقی شهیدان رجایی و باهنر باز خوانی شود و الگویی برای دولت مردان باشد و از فعالیت ها و تلاش های دولت مردان قدردانی به عمل آید.

طالبی افزود: هشتم شهریور یادآور خاطره‏ای تلخ است که دل ملت بزرگ ایران را به درد آورد. انفجار دفتر نخست‏ وزیری در سال ۱۳۶۰ به دست منافقان کوردل که دستشان تا مرفق به خون مردم مظلوم ایران آغشته بود. انفجاری که به یکباره دو شخصیت بزرگ و مخلص و خدوم که به ‏حق الگویی از مدیران متعهد و متخصص و ملت بزرگ ایران بودند دو چهره نام‏آشنا که نمادی از خدمت بی‏منت و مدیریتی پاک و متعهدانه که یکی را رئیس جمهور مکتبی (شهید رجایی) و دیگری را نخست‏ وزیر متعهد (شهید باهنر) می‏ شناختیم.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران در طول سال‏های پس از انقلاب با بیش از ۱۷ هزار شهید ترور،  «بزرگترین قربانی تروریسم در جهان» است که از نخستین روزهای وقوع انقلاب در سال ۱۳۵۷ آماج عملیات‏های گوناگون تروریستی بوده است که در این زمینه وجود بیش از ۱۷ هزار شهید ترور، سندی روشن و مبرهن بر اثبات این ادعا است.

امام جمعه قیدار گفت: پدیده تروریسم موضوعی است که برای ما ایرانیان که از قربانیان آن هستیم آشناست ملت ایران این وقایع دردناک و نظیر آن مثل هفتم تیر شهادت شهید بهشتی و ۷۲ تن از یاران آن شهید را و اقعه ترور شهید مطهری و دکتر مفتح و شهیدان رجائی و باهنر و شهدای محراب و شهدای هسته ای را هرگز از خاطره ها فراموش نمی کند.

طالبی افزود: امروز دولت آمریکا و سلطه گران واژه تروریست را به بازی گرفته اند و در راستای اهداف بی سرانجام خود از آن استفاده می کنند و هر ملتی و کشوری را بر خلاف میل آن ها عمل کند بر چسب ترویست به او می زنند و تحریم ها یا جنگ هائی بر علیه آن ها به راه می اندازد.

وی ادامه داد: استکبار جهت رسیدن به هدف‏های خود ابزاری درست نموده به نام مبارزه با تروریست که در حقیقت تروریست ساخته و پرداخته دست استکبار است و تروریست ها زیر سایه مدعیان مبارزه زندگی می کنند.