شناسهٔ خبر: 14898949 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

ایلدیریم: عملیات ترکیه در سوریه صرفا برای دفاع از مرزهاست/ هدف ما کردها نیستند

نخست‌وزیری ترکیه با انتقاد از گمانه‌زنی‌های اخیر در خصوص اینکه ترکیه با هدف ضربه زدن به کردها وارد سوریه شده، تأکید کرد: «این یک دروغ بی‌شرمانه است. وظیفه نیروهای نظامی ترکیه حفاظت از مرزهای کشور است».

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «بینالی ایلدیریم»‌ نخست‌وزیر ترکیه امروز جمعه تأکید کرد: اینکه گفته می شود عملیات نیروهای ترکیه در سوریه، کردها را هدف گرفته، دروغی بی‌شرمانه است. ما می‌خواهیم مردم کرد را از شر گروه‌های تروریستی نجات دهیم».

وی در ادامه گفت: «وظیفه نیروهای نظامی ترکیه حفاظت از مرزهای کشور است».

نخست‌وزیر ترکیه همچنین اعلام کرد: «نیروهای ارتش ترکیه تا زمانی در سوریه خواهند ماند که اطمینان حاصل کنیم امنیت سرزمین ما تأمین شده است».

ارتش ترکیه روز چهارشنبه برای نخستین بار از زمان شروع بحران 5 ساله سوریه، 250 کماندو را به همراه بیش از 1000 شبه‌نظامی از 7 گروه عضو ارتش آزاد سوریه، به داخل خاک این کشور اعزام کرد.

خبرگزاری فرانسه روز پنج‌شنبه از ورود 10 تانک دیگر ارتش ترکیه به داخل خاک سوریه در منطقه جرابلس خبر داد. یک مقام ارشد ترکیه‌ای نیز اعلام کرد، بیش از 20 تانک از مرز سوریه عبور کرده‌اند.

مقامات ترکیه در توجیه این اقدام خود گفتند که این عملیات با هدف مبارزه با تروریست‌های داعش و جلوگیری از اقدام علیه امنیت ملی ترکیه صورت گرفته است و این کشور بشدت با ایجاد کشور کردی در شمال سوریه مخالف‌اند.

انتهای پیام/.