به گزارش ایسنا، داریوش بیات نژاد در جشن واگذاری ۷۳۵ مسکن به معلولین استان البرز که امروز(پنجم شهریور)، با حضور وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در باشگاه میلاد کرج برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته دولت، اظهار کرد: هفته دولت فرصت مناسبی برای تشریح خدمات دولت است.
وی با بیان اینکه در سال اقتصاد مقاومتی باید به رویکردهای مهم رشد اقتصادی، اشتغال و ارتقاء رفاه عمومی توجه کرد، افزود: توجه به بخش خصوصی و سازمان های مردم نهاد پویایی و توسعه و بهبود شرایط اقتصادی را به همراه دارد.
مدیرکل بهزیستی با اعلام اینکه اسن سازمان در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی وظایفی نظیر توانمندی اعضای جامعه در ابعاد مختلف را بر عهده دارد، خاطرنشان کرد: اقدامات حمایتی، توانبخشی و توانایی اقشار مختلف در راستای تحقق سیاست های کلان اقتصادی مقاومتی مد نظر قرار دارد.
این مسئول ابرازکرد: نهصت ساخت مسکن برای مددجویان مهم ترین فعالیت سازمان بهزیستی است، در دولت قبل کمتر از ۲۰۰ واحد تحویل مددجویان اما در طول دوره دولت کنونی ۲ هزار واحد تحویل خانواده تحت پوشش داده شد.
وی با اشاره به اینکه ۷۳۵ واحد طی ۹ ماه اخیر برای ارائه به مددجویان آماده شده است، گفت: تا کنون چهار هزار و ۵۰۰ مددجو در استان البرز ساماندهی شدند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز تصریح کرد: ۴۰۹ واحد برای خانواده های دارای دو معلول در نظر گرفته شده است.
بیات نژاد در پایان گفت: استان البرز از محرومیت در بخشهای مختلف از جمله حوزه اهداف سازمان بهزیستی برخوردار است، ماموریت ما استانی است، در حالی که نیمی از مشکلات کشور در البرز تجمیع شده است.
انتهای پیام