شناسهٔ خبر: 14896707 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: نود | لینک خبر

90/ مي توانستيم در ريو نهم شويم!

دستاورد کاروان ورزشي کشورمان از المپيک ريو 2016، سه طلا، يک نقره و چهار برنز بود که در مجموع رتبه بيست و پنجم را براي ما به همراه داشت، اين نتيجه البته ضعيف‌ترين نتيجه تاريخ ورزش ما در المپيک نبود اما با توجه به استعدادهايي که در اين رقابت ها حضور داشتند، ايران مي توانست به 9 طلا، 2 نقره و 5 برنز دست پيدا کند و در رده نهم جدول مدال‌ها بايستد.

صاحب‌خبر -

رتبه‌اي که کاروان ايران از دست داد؛ مدال‌هايي که ايران نگرفت

 

دستاورد کاروان ورزشي کشورمان از المپيک ريو 2016، سه طلا، يک نقره و چهار برنز بود که در مجموع رتبه بيست و پنجم را براي ما به همراه داشت، اين نتيجه البته ضعيف‌ترين نتيجه تاريخ ورزش ما در المپيک نبود اما با توجه به استعدادهايي که در اين رقابت ها حضور داشتند، ايران مي توانست به 9 طلا، 2 نقره و 5 برنز دست پيدا کند و در رده نهم جدول مدال‌ها بايستد. حال نگاهي اجمالي مي‌اندازيم به احتمالاتي که وجود داشت و شايد اگر با درايت از اوضاع استفاده مناسبي مي کرديم و صد البته حق‌مان خورده نمي‌شد مي‌توانستيم بهترين المپيک را براي خود رقم بزنيم.

 

طلايي ها؛ از وزنه و دوبنده تا شياپ چانگ

کيانوش رستمي، حسن يزداني و سهراب مرادي سه طلايي کشورمان بودند که در ريو درخشيدند، 3 طلاي کشورمان قابليت تبديل به 9 مدال طلا داشت.

بهداد سليمي: او بعد از مصدوميتي سنگين آمده بود و اولين نام مدنظر همه ما براي کسب طلا بود اما همه ديدند چگونه هيات ژوري طلاي بهداد را دزديدند.

حميد سوريان: پرافتخارترين فرنگي‌کار کشورمان، کيلومترها از نام خود عقب تر بود، سوريان در عين ناباوري حتي در شانس مجدد هم حذف شد در حاليکه کمتر کسي به مدالي غير از طلا براي او فکر مي‌کرد.

فرزان عاشورزاده: تکواندوکار خوشنام کشورمان که يکي از طلاها را روي سينه او تصور مي‌کرديم تنها دو ثانيه تسليم حريف خود شد و ناباورانه‌ترين حذف اين بازي‌ها را رقم زد.

 

حسن رحيمي: بدون ترديد يکي از فني‌ترين کشتي‌گيران ايران به خاطر يک ژاپني ناشناخته از طلا بازماند، البته رحيمي توانست به مدال برنز دست پيدا کند.

سعيد عبدولي: او نيز مانند رحيمي به مدال برنز دست پيدا کرد اما پيش از شروع رقابت‌هاي ريو، همه علاقه‌مندان به کشتي با توجه به اتفاقات المپيک قبلي يک طلا براي او متصور بودند.

اميد نوروزي: يکي از طلايي‌هاي ايران در دوره پيشين با اميدهاي فراواني پا به اين رقابت ها گذاشت اما چيزي جز حذف نصيبش نشد، البته نوروزي در يکي از حساس‌ترين کشتي‌هاي خود نيز اسير ناداوري شد تا حذف کامل او از اين رقابت‌ها ناجوانمردانه به نظر بيايد.

 

نقره؛ حدادي اگر همان حدادي لندن بود

کميل قاسمي تنها نقره‌اي کشورمان در المپيک بود، اگر اتفاق خاصي نمي‌افتاد و احسان حدادي نيز بي کم و کاست همان ورزشکار حاضر در لندن بود اين تعداد به عدد 2 مي‌رسيد.

احسان حدادي: پرتابگر وزنه کشورمان در لندن حماسه‌ساز شده بود اما در ريو پايين تر از حد انتظار ظاهر شد، البته در اين ميان نکات زيادي در ميان است که جاي گفتن آنها قطعا اينجا نيست.

 

برنز؛ در ادامه حماسه بانو

کيميا عليزاده، قاسم رضايي، حسن رحيمي و سعيد عبدولي چهار برنزي کشورمان در ريو بودند، البته در بررسي احتمالات عبدولي و رحيمي را در فهرست طلايي ها قرار داديم اما در اين ميان مي‌توانستيم براي سه ورزشکار ديگر احتمال برنز بدهيم.

 

رضا يزداني: البته خيلي ها انتظار طلا از اين ورزشکار داشتند اما ناداوري يزداني مصدوم را از رسيدن به مراحل بالاتر بازداشت، او در حالي در شانس مجدد نيز حذف شد که مي‌شد يک برنز را براي او متصور شد.

حبيب‌اله اخلاقي: فرنگي‌کار خوش اخلاق کشورمان هر چند اميد طلا را به همراه خود نداشت اما تصور کسب يک مدال برنز از سوي او چيز عجيبي نبود.

مهدي خدابخشي: کاپيتان تيم ملي تکواندوي ايران نيز يکي از ورزشکاراني بود که پيش از آغاز رقابت ها کسب يک مدال، شايد برنز را مي توانستيم روي او حساب کنيم.

 

نتيجه گيري؛ از بيست و پنجم تا نهم

پس از پايان رقابت‌ها کاروان ايران با 3 طلا، 1 نقره و 4 برنز به عنوان بيست و پنجم اين رقابت‌ها دست پيدا کرد در حالي که کاروان ورزشي ايران مي‌توانست با کسب 9 طلا، 2 نقره و 5 برنز پس از کره جنوبي در رده نهم المپيک ريو بايستد و بهترين نتيجه تاريخ خود را در اين رقابت ها رقم بزند.