به گزارش خبرگزاری تسنیم از ملایر، محمد کاظمی شامگاه پنجشنبه در شورای اداری شهرستان ملایر با حضور معاون رئیس جمهور اظهار داشت: گسترش فعالیتهای صنعتی و کشاورزی در شهرستان ملایر میتواند رونق، توسعه و اشتعالزایی مطلوب را به دنبال داشته باشد.
وی افزود: صنایع دستی و گردشگری و آثار تاریخی و شهر زیرزمینی ملایر بستری عظیم برای جذب گردشگر داخلی و خارجی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
نماینده مردم ملایر در مجلس با بیان اینکه حفاظت و حراست از ابنیه تاریخی کمک به یک کار مشترک اجتماعی است، بیان کرد: ضروری است سازمان میراث فرهنگی یک نگاه ویژه به ظرفیتهای گردشگری و میراث فرهنگی و صنایع دستی شهرستان ملایر داشته باشد.
وی خواستار ارتقای امکانات اداره میراث فرهنگی ملایر و افزایش کارکنان این حوزه شد و تصریح کرد: ثبت شهر زیرزمینی سامن به عنوان یک اثر جهانی از مهمترین مطالبات مردم این شهرستان است.
کاظمی بیان کرد: قطعا توجه به زیرساختها و آثار باستانی و گردشگری شهرستان گامی مؤثر در راستای رشد اقتصادی و معیشتی مردم این شهرستان است.
وی خواستار توسعه محوطه اطراف ابنیه تاریخی نوشیجان ملایر شد و گفت: خانه منصوری یکی از آثار ارزشمند شهرستان است و در حال حاضر امکان فروش آن توسط مالکان وجود دارد و ممکن است از لیست آثار تاریخی شهرستان محو شود بر این اساس خواستار پیگیری این موضوع به عنوان اولویت کاری سازمان میراث فرهنگی هستیم.
انتهای پیام/
∎