به گزارش خبرگزاری فرانسه از نیویورک، وحید بورش که برای برنامه توسعه سازمان ملل کار می کرد به اتهام کمک به حماس توسط نیروهای امنیتی اسرائیل دستگیر و بازداشت شد.
دنی دانون سفیر اسرائیل درسازمان ملل گفت : اداره حقوقی این سازمان با انتشار یک نامه رسمی خواستار آزادی بورش شده است.
دراوایل ماه اوت، یک دادگاه اسرائیل این مهندس38 ساله فلسطینی را متهم کرد که 300 تن پاره سنگ را از یک طرح برنامه توسعه سازمان ملل برداشته و برای ساختن یک اسکله به حماس تحویل داده است.
دانون درپاسخ به این نامه گفت :' ما به تروریستهایی که می کوشند به شهروندانمان آسیب برسانند مصونیت نمی دهیم.'
وی دربیانیه ای که توسط نمایندگی اسرائیل در سازمان ملل انتشار یافت گفت : ' اسرائیل طبق قانون عمل می کند و ما در مورد این قضیه نیز چنین عمل می کنیم.'
دفتر امورحقوقی سازمان ملل استدلال کرده است که بورش به عنوان یکی از کارکنان سازمان ملل از بازداشت و فرایند قضایی مصون است و درخواست کرده است مقامات سازمان ملل اجازه ملاقات با وی را در زندان پیدا کنند.
دانون خواستار بازنگری کلی در برنامه های کمک رسانی سازمان ملل به غزه شد.
شبک 1403 / 1064
رژیم صهیونیستی درخواست سازمان ملل برای آزادی یکی ازکارکنانش را رد کرد
تهران-ایرنا-رژیم صهیونیستی روزپنجشنبه درخواست سازمان ملل برای آزادی یکی از کارکنان این سازمان را به دلیل برخورداری از مصونیت سیاسی رد کرد.
صاحبخبر -