شناسهٔ خبر: 14888667 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

بعدازظهر امروز انجام شد

افتتاح سالن ورزشی نیمه‌کاره در قائم‌شهر بعد از 21 سال

سالن ورزشی نیمه‌کاره در قائم‌شهر بعد از 21 سال افتتاح شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان قائم‌شهر، بعدازظهر امروز سالن ورزشی نیمه‌کاره در روستای بالالموک این شهرستان بعد از 21 سال افتتاح شد.

فرماندار قائم‌شهر در این مراسم با بیان اینکه وجود فضاهای ورزشی در شهرستان از ضروریات است، گفت: جوانان پرانرژی می‌توانند شور و نشاط جوانی خود را در این سالن‌ها با پرداختن به رشته‌های مختلف ورزشی تخلیه کنند.

مهدی محمدی اظهار کرد: اشکالی که در کار عمرانی شهرستان وجود داشت، این است که نظارت شهرستانی توسط مدیر دستگاه وجود ندارد و همین امر سبب شد تا مثلا پروژه مسکن مهر در شهرستان دچار مشکل شود و هر روز ساکنان آنجا از وضعیت نامناسب فاضلاب، آب و برق ناراضی باشند.

وی تصریح کرد: در هر پروژه نیمه‌تمام باید اشکالات آن رفع و بعد افتتاح شود تا مردم دچار مشکل نشوند.

این مسؤول افتتاح سالن ورزشی بالالموک را در کاهش هزینه رفت‌و‌آمد جوانان به داخل شهر مؤثر خواند و گفت: این پروژه سرمایه ملی است و باید از آن به بهترین نحو ممکن استفاده کرد.

محمدی تصریح کرد: وظیفه ما خدمت به مردم است و همه تلاش خود را به کار می‌گیریم تا مشکلات این سالن حل و تا پایان شهریور به بهره‌برداری کامل برسد و همچنین در صورت همکاری اداره ورزش و جوانان و دهیاری این روستا، اعتبار کافی برای احداث سالن اسکواش هم در نظر می‌گیریم، به این شرط که هرچه زودتر آماده شود و در ایام‌الله دهه فجر امسال‌ افتتاح شود.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان قائم‌شهر نیز با بیان اینکه برای احداث سالن ورزشی بالالموک، یک میلیارد تومان هزینه شد، اظهار کرد: این سالن خیلی پیش‌تر از این باید افتتاح می‌شد، اما به دلیل یک‌سری نواقص انجام نشد.

فرشید قدیمی افزود: از شورا و دهیاری می‌خواهم ورزش را اولویت نخست خود بدانند، چرا که این سالن قابلیت آن را دارد که به توسعه ورزش شهرستان کمک کند.

وی تصریح کرد: در این ابعاد برای تمرین‌های ورزشی سالنی در شهرستان نداریم و اگر یک‌سری کارها همچون نصب سکو در این سالن انجام شود، می‌توان از آن برای برگزاری مسابقات رسمی هم استفاده کرد.

این مسؤول افتتاح این سالن ورزشی را سبب خوشحالی اهالی دانست و گفت: بخشی از کار نواقصی دارد و امیدواریم بعد از راه‌اندازی با همکاری شورا و دهیاری با اداره ورزش تکمیل شود.

قدیمی بیان کرد: این سالن هرچه زودتر به بهره‌برداری کامل برسد به نفع ما است چرا که که درآمدزایی می‌کند و می‌تواند هزینه‌ها را بپردازد.

وی در پایان به وجود دو سوله در این سالن اشاره کرد و گفت: قائم‌شهر این قابلیت را دارد که سالن اسکواش در آن فعال شود، چرا که در استان چنین سالنی برای پرداختن به این ورزش نداریم.

به گزارش فارس، سالن ورزشی بالالموک از روستاهای توابع قائم‌شهر، بعد از 21 سال که از زمان کلنگ‌زنی آن می‌گذرد در حالی افتتاح شد که هنوز به‌صورت کامل قابل بهره‌برداری نیست و به گفته اهالی آن، بعد از افتتاح 70 میلیون هزینه نیاز دارد تا ساخت آن کامل شود و براساس قول مساعد مسؤولان قرار است بعد از کارشناسی تا پایان شهریور ساخت کامل آن به پایان برسد.

انتهای پیام/86017/ب30