شناسهٔ خبر: 14888446 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

معاون وزیرکار در چرام:

شهرستان چرام به مرکز پایلوت قرارگاه کارآفرینی و اشتغال در کشور تبدیل می‌شود‌

معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: شهرستان چرام به مرکز پایلوت قرارگاه کارآفرینی و اشتغال در کشور تبدیل می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چرام، جمشید تقی‌زاده  ظهر امروز در نشست شورای اداری شهرستان چرام با اشاره به گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، اظهار داشت: بهترین الگو برای مدیران ما ساده زیستی و ادب شهیدان رجایی و باهنر است که باید سرلوحه کارهای خود قرار دهیم.

وی افزود: باید آفرین گفت به کسی که هفته دولت را متبرک کرد به نام این شهیدان تا مدیران جامعه اسلامی در مدیریت خود همیشه عملکرد مدیریتی شهید رجایی و باهنر را به یاد داشته باشند و بتوانند این مدیریت را عملیاتی و اجرا کنند.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت تعاون با اشاره به خدمات دولت در این وزراتخانه، بیان کرد: طرح تحول سلامت در دولت تدبیر و امید آغاز و با قوت ادامه دارد که کاهش هزینه‌ها ، احساس منزلت و  اجرای عدالت را به همراه دارد که 11 میلیون نفر را تحت پوشش قرار داده است.

وی عنوان کرد:دولت کارهای خوبی در بخش‌های مختلف شروع کرده که البته مرهون تامین امنیت از طرف نیروهای نظامی و انتظامی است که در جزیره ای هستیم که اطراف آن آتش گرفته اما با درایت مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری آرامش و امنیت حاکم است و باید شکرگزار باشیم.

تقی زاده با اشاره به رویکرد دولت در کاهش نرخ تورم بیان کرد: ما به رشد صنعتی 8/8 درصدی و نشانه‌های خوبی از رونق اقتصادی و حل مشکلات بیکاری رسیدیم که امیدواریم به آنچه که شایسته مردم خوب کشور در بحث رفاه و آسایش است دست یابیم.

معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بیان کرد: شهرستان چرام مرکز پایلوت قرارگاه کارآفرینی و اشتغال می‌شود که نحوه کارآفرینی و سرمایه‌گذاری برای را اشتغال بررسی می‌کند.

وی با اشاره به سفر امروز خود به چرام و  بودن کنار خانواده عشایری گفت: در جمع این خانواده 8 نفره عشایری که امروز دیدم 4 نفر با تحصیلات بالا بیکار دارند که می‌طلبد مسئولان استانی نگاه ویژه‌ای  به بحث بیکاری داشته باشند.

تقی‌زاده با بیان اینکه در این مرکز با بررسی نقاط ضعف و قوت و جمع‌بندی آنها در سطوح مختلف سرمایه‌گذاری با ایجاد شغل‌های کوتاه مدت و با حمایت صندوق کارآفرینی امید انجام می‌شود، عنوان کرد: در بخش‌های مختلف در کهگیلویه و بویراحمد و به خصوص شهرستان چرام مقدمات کار فراهم شود و  با توجه به دغدغه مسئولان چرام و بهره‌گیری از الگوهای 8 سال دفاع مقدس کارفرینی و اشتغال ایجاد می‌شود که امیدواریم نتایج خوبی در آینده نزدیک داشته باشد.

تقی‌زاده در خصوص تامین مسکن افراد زیرپوشش بهزیستی گفت: هدف‌گذاری این دولت ساخت 11 هزار واحد مسکونی برای جامعه معلولان و خصوصا برای خانواده های 2 معلول بالاتر است که در کهگیلویه و بویراحمد و سایر استان‌ها اقدامات خوبی انجام شده است.

انتهای پیام/