شناسهٔ خبر: 14887290 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: جام‌جم آنلاین | لینک خبر

گلایه ثریا قاسمی از مادرش در خندوانه

ثریا قاسمی هنرمندی بود که این بار به عنوان مهمان روی صندلی سبز «خندوانه» نشست. آزاده زارعی از جمله بازیگران جوانی است که با بازی در سریال «آوای باران» ساخته حسین سهیلی‌زاده به مخاطبان قاب کوچک معرفی شد. او این روزها در نمایش «پری» به کارگردانی امیر غفارمنش در دو نقش پری و غلام روی صحنه است. زارعی در کنار فعالیت‌های هنری، با مخاطبانش از طریق شبکه‌های اجتماعی نیز در ارتباط است به همین منظور با این بازیگر جوان به گفت‌وگو نشستیم تا از حال و هوای این ارتباط بگوید. سوالی که در حوزه‌های علوم اجتماعی و ارتباطات مطرح است این‌که رسانه‌ها در قبال نسل آینده‌ساز یعنی کودکان، نوجوانان و جوانان جامعه چه مسئولیتی دارند؟ آیا رسانه‌ها برای تربیت این نسل برنامه‌ریزی دارند یا وظیفه برنامه‌ریزی را به عهده نهادهای دیگر می‌دانند؟ ماه بهمن بویژه به جهت همزمانی با ایام دهه فجر و رسیدن به روزهای منتهی به جشن انقلاب اسلامی، از جایگاهی برجسته در تلویزیون برخوردار است. همه ساله برنامه‌های مختلفی به بهانه فرا رسیدن این روزها تولید شده و با شروع این دهه روی آنتن می‌رود که مجموعه‌های داستانی مناسبتی هم از جمله همین برنامه‌های اختصاص یافته به این ایام است؛ مجموعه‌هایی که در مضمون و خط کلی داستان، عموما سال‌های منتهی به انقلاب را مورد اشاره قرار داده و قهرمانان داستان را از میان مبارزان آن دوران انتخاب می‌کند. رئیس جمهور از صدا و سیما در انعکاس خبری اقدامات و افتتاح پروژه های مختلف در کشور که به مناسبت هفته دولت انجام شده بود، قدردانی نمود. مهران مدیری در نشست خبری فیلم سینمایی «ساعت 5 عصر» که قصد ساخت آن را دارد، در حضور خبرنگاران و عکاسان سیگار کشید. نرگس محمدی بازیگر سریال ستایش شب گذشته در برنامه دورهمی از خواستگارهایش گفت. به مناسبت هفته دولت، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از خبرگزاری صدا و سیما بازدید کرد. رییس اسبق سازمان صدا و سیما در گفت و گو با جام جم آنلاین از رفاقت 30 ساله اش با مرحوم داود رشیدی گفت و آن مرحوم را چهره ای ماندگار برای جامعه هنری ایران دانست . فرزند عزت الله انتظامی گفت: پدرم هم اکنون شرایط دشواری دارد چراکه به دلیل کمر درد نمی تواند دیگر راه برود. جواد انصافی( بازیگر طنز نقش عبدلی در نمایش های تلویزیونی دهه 60)، یکشنبه 7 شهریور، میهمان برنامه "شب فیروزه ای" می شود. تئاتر تل

صاحب‌خبر -

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران، ثریا قاسمی؛ بانوی هنرمند کشورمان که سال‌ها است با بازی‌اش در فیلم‌ها و سریال‌ها خاطره آفرینی می‌کند و این بار روی صندلی «خندوانه» نشست.

وی ابتدا از سفری که به دزفول در زمان آلودگی شدید آن روزها داشت تعریف کرد و گفت: دیدن آن وضع آب و هوایی از نزدیک با حرف‌ها و عکس‌ها خیلی فرق می‌کند و این شرایط واقعأ سخت و دشوار است.

قاسمی بعد به سراغ حرفه‌اش رفت و در خصوص کار بازیگری عنوان کرد: ما وقتی یک نقش را بازی می‌کنیم آن را به وجود می آوریم و این کار درست مثل مادری است که فرزندی را به دنیا می‌آورد. علاوه بر این در این عرصه هنرجو باید فیلم را جور دیگری ببیند همچنین خواندن رمان نمایشنامه خیلی اهمیت دارد چرا که هنر تنها این نیست که خوب جلو دوربین ظاهر شوی بلکه شیوه این قرار گیری اهمیت دارد.

این بازیگر در بخش دیگری بد اخلاقی، بی‌حوصلگی و کم حرفی را از ویژگی‌های خودش برشمرد، گفت: چیزی که خیلی من را عصبانی می‌کند، حضور نابلد هایی است که کاری را به زور عهده‌دار می‌شوند. من هنگام رویارویی با آن‌ها مدام با خودم کلنجار می‌روم و حرف می‌زنم تا آرام شوم و بتوانم به کار ادامه دهم.

بازیگر «شب دهم» در ادامه درباره ماندگاری در بازیگری بیان کرد: بازی صادقانه مهمترین نکته‌ای است که به ماندگاری و تأثیرگزاری نقش روی مخاطب کمک می‌کند، خود من همیشه واقعأ اشک می‌ریزم، می‌خندم و عصبانی می‌شوم چرا که این انرژی قطعأ به بیننده هم منتقل می‌شود و او را به باورپذیری کار نزدیک و نزدیک تر می‌کند.

ما بین همین صحبت‌ها قاسمی اشک ریخت و بعد عنوان کرد که این اتفاق هم یک تمرکز و نمایش بود.

پس از یک رفت و برگشت، صحبت از حمیده خیرآبادی شد و قاسمی پس از تعریف رامبد از خیرآبادی، مادرش و هم‌نسلانشان را جاده صاف کن خواند و گفت: آن زمان به شدت بازی در تئاتر و این دست موارد از همه پنهان می‌شد، حتی مردها هم برای این کار از خانه بیرون می‌آمدند، به همین جهت تلاش این افراد بود که الان چنین نگاهی به تئاتر و به طور کلی بازیگری وجود دارد.

وی در گلایه‌ای از مادرش بیان کرد: او تمام عمرش کار می‌کرد، یا مشغول فیلم‌هایش بود و یا در تئاتر فعال بود، به همین جهت از طرفی واقعأ زندگی نمی‌کرد و سهم من بیشتر این بود که پیش مادربزرگم باشم. الان که به این سن رسیدم تازه می‌فهمم که همه چیز کار نیست و نباید این طور زندگی کرد ولی با همه این‌ها مادرم با کارهایش دین‌ خود را به جامعه ادا کرد.

او هچنین از نگرانی مادرش بابت افتادن در بستر بیماری و ناتوانی گفت و اظهار کرد: خدا حرف او را گوش کرد و مادرم ایستاده به سوی نور رفت.

پس از این ها، وقتی جناب خان وارد شد و از احلام گفت، قاسمی عنوان کرد که می‌خواهد از خانواده این خانم در تماس تلفنی خواستگاری کند تا او هم تلاشی در این زمینه داشته باشد.

در پایان این گفتگو هم جناب خان شعری برای ثریا قاسمی خواند و وی پس از دریافت لوح «خندوانه» استودیو را به همراه پسرش ترک کرد.

در بخش دیگر نوبت به استندآپ کمدی رسید و برای این اتفاق حسین کلهر به عنوان کمدین جدید «خندوانه» وارد شد.

وی طی اجرایش خاطرات گوناگونی از آمپول زدن و بعد هم رخدادهای مراجعه به بیمارستان‌های آموزشی و خصوصی را به طور مجزا با رسم شکل تعریف کرد و رفت.

رامبد جوان هم در پایان با آرزوی سلامتی، پرروزی و کنار خانواده بودن، همراه حاضران خاتمه این قسمت از خندوانه را اعلام کرد.