شناسهٔ خبر: 14886097 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

نماینده مردم اردبیل در مجلس:

مجلس هرگونه لایحه حمایت از خبرنگاران توسط دولت را تصویب می‌کند

نماینده مردم شهرستان‌های اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس شورای اسلامی هرگونه لایحه مربوط به حمایت از خبرنگاران و هنرمندان توسط دولت را تصویب می‌کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، صدیف بدری ظهر امروز در دیدار با هنرمندان، خبرنگاران و فعالان قرآنی در اردبیل اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی آماده هرگونه تصویب لایحه دولت مربوط به حمایت از خبرنگاران و هنرمندان است و در این زمینه نمایندگان مجلس تمام تلاش خود را به کار می‌گیرند تا قشر خبرنگاران و هنرمندان دغدغه و نگرانی‌هایشان برطرف شود.

وی با اشاره به اینکه خبرنگاران و هنرمندان در این مدت مورد بی‌مهری‌های فراوان قرار گرفته‌اند، افزود: خبرنگاران همیشه نقش به سزایی در شفاف‌سازی اذهان و افکار عمومی و ارائه عملکرد دولت داشته و باید وزارت فرهنگ و ارشاد دغدغه و نگرانی این قشر فرهیخته را برطرف سازد.

نماینده مردم شهرستان‌های اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکی از مشکلات اساسی خبرنگاران و هنرمندان در استان اردبیل بیمه این قشر تلاشگر و زحمتکش بوده که در این زمینه وزارت فرهنگ و ارشاد اهتمام ویژه‌ای برای بیمه خبرنگاران و هنرمندان انجام نداده و هم‌اکنون این قشر تلاشگر از نبود بیمه در منطقه رنج می‌برند و باید هرچه زودتر وزارت فرهنگ و ارشاد دغدغه و مطالبه اصلی این قشر را برطرف سازد.

بدری اظهار کرد: جلسات مختلفی برای حل مشکلات خبرنگاران و هنرمندان برگزار می‌شود ولی متاسفانه تاکنون این جلسات هیچ خروجی تاثیرگذار و مفیدی داشته و باید سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به استان اردبیل دستاوردهایی برای خبرنگاران و  جامعه هنری داشته باشد.

وی گفت: جای بسیاری از هنرمندان استان اردبیل از جمله سلیم موذن‌زاده اردبیلی و ودود موذن‌زاده اردبیلی در جلسه امروز هنرمندان و دیدار با وزیر ارشاد خالی بود و وزیر فرهنگ و ارشاد باید جلسه خصوصی با قشر هنرمندان داشته باشد تا از نزدیک در جریان مشکلات و مطالبات ‌آن‌ها قرار گیرد.

انتهای پیام/