فرماندار مه ولات در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این طرح ها با اعتباری افزون بر پنج میلیارد و 650 میلیون ریال به بهره برداری رسیده است.
مسعود رنجبر این طرح ها را شامل بهسازی و آسفالت خیابان چمران شمالی در روستای عبدل آباد، طرح 15 هکتاری آبیاری تحت فشار و بوستان روستایی فتح آباد عنوان کرد.
همچنین به مناسبت هفته دولت پایگاه امداد و نجات جاده ای جمعیت هلال احمر مه ولات در سه راهی مهنه به بهره برداری رسید.
سرپرست جمعیت هلال احمر مه ولات ولات گفت: ایجاد این پایگاه حاصل هماهنگی بین خیران و هلال احمر است که علاوه بر اهدای محل پایگاه، اعتباری بیش از 200میلیون ریال برای ساخت آن هزینه شده است.
محمد امانی افزود: مه ولات در دالان شمال - جنوب کشور و در مسیری پرتردد و حادثه خیز قرار دارد و ارائه سریعتر خدمات امدادی به حادثه دیدگان می تواند تا حدود زیادی از خسارت حوادث آن بکاهد.
شهرستان50 هزار نفری مه ولات به مرکزیت فیض آباد، در 207 کیلومتری مشهد قرار دارد.
7240/5132
بهره برداری از سه طرح عمرانی در مه ولات
تربت حیدریه- بهره برداری از سه طرح عمرانی و خدماتی، چهارشنبه، در دومین روز هفته دولت در شهرستان مه ولات آغاز شد.
صاحبخبر -