شناسهٔ خبر: 14869803 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

احیای فرهنگ مهارت آموزی در جامعه ضروری است

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت با بیان اینکه سیل مدرک گرایی در سال‌های اخیر مهارت آموزی را به عقب رانده است، گفت: هدف اصلی سازمان فنی و حرفه‌ای احیا فرهنگ مهارت آموزی در جامعه است.

صاحب‌خبر -
احیای فرهنگ مهارت آموزی در جامعه ضروری است به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ محمد امین سازگارنژاد در مصاحبه با رادیو اقتصاد با اشاره به اینکه آموزش مهارتی صحیح و دقیق نیازمند تعامل و همبستگی بیشتر با صنعت و بازار کار است، افزود: این سازمان به دنبال انتقال فناوری های مهارتی با تعامل مؤسسات بین المللی و دستگاههای دولتی است.

وی همچنین با تاکید بر نیاز کشور به فناوری روز دنیا در حوزه مهارت آموزی اظهار داشت: برای رسیدن به نقطه مطلوب باید از ظرفیت‌های خالی استفاده بهینه شود.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: مهم‌ترین اولویت این سازمان در سال جاری حرکت به سوی آموزش‌های سفارش محور است.

وی بیان داشت: در شرایط فعلی که مهارتها عرضه محور است باید برای بیکاران جویای کار برنامه جدی‌تری ارائه کرد.

سازگارنژاد با تاکید بر اینکه باید آموزش‌های سازمان فنی و حرفه‌ای با صنعت و بازار ارتباط مستقیم داشته باشد، اظهارداشت: جامعه در خصوص آموزش‌های فنی صاحب تجربه‌های بزرگ وگران قدری است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه دغدغه اصلی سازمان فنی و حرفه‌ای کار و آموزش با کیفیت است، گفت: آموزش مهارتی صحیح و دقیق نیازمند تعامل بیشتر با صنعت و بازار کار در کشور است.

معاون وزیر کار با بیان اینکه سیل مدرک گرایی در سال‌های اخیر مهارت آموزی را به عقب رانده است، افزود: هدف اصلی سازمان فنی و حرفه‌ای احیا فرهنگ مهارت آموزی در جامعه است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه 40 هزار میلیارد تومان برای نظام آموزش ملی در بخش دولتی هزینه می‌شود که سهم مهارت آموزی از این مبلغ یک‌درصد است، اظهار داشت: سال گذشته یک درصد از بودجه کل کشور صرف مهارت آموزی شد و امسال در قانون بودجه این میزان 1.4 درصد پیش‌بینی شده است.

سازگارنژاد همچنین با بیان اینکه با این رویکرد نمی‌توان به موضوع مهارت به دید اشتغال پایدار نگریست، افزود: اقتصاد درون زا با توزیع اعتبارات آموزشی به طور متعادل و متوازن تقویت و به منصه ظهور می‌رسد.