![محمود شایان به عنوان عضو هیأت مدیره بانک ملی ایران منصوب شد محمود شایان به عنوان عضو هیأت مدیره بانک ملی ایران منصوب شد](http://www.rooykard.ir/images/docs/000077/n00077584-b.jpg)
حسین زاده در ادامه از تلاشهای جمال دامغانیان در بخشهای مختلف بانک به ویژه در سمت عضو هیأت مدیره قدردانی کرد و افزود: بانک ملی ایران موسسه بزرگی است و طبیعتاً مشکلات خاص خود را هم دارد و خدمت در بانک ملی ایران همیشه با سختیهایی همراه بوده است که مدیران و کارکنان با درایت و هوشیاری به خوبی از پس آن بر آمدهاند.
جمال دامغانیان عضو سابق هیأت مدیره با قدردانی از مدیر عامل و اعضای هیأت مدیره گفت: خدمت در بانک ملی ایران همانند حرکت کاروانی است که هر کس در این کاروان نقشی داشته و باید وظیفه و مسئولیتش را به نحو احسن انجام دهد و این وظایف و مسئولیتها گذراست و چه زیباست که عملکردی نیکو از انسان به یادگار بماند.
محمود شایان عضو جدید هیات مدیره ضمن تشکر از اعتماد مدیر عامل گفت: خدمت در بانک ملی ایران که یک سازمان تاثیرگذار و مهم است، یک توفیق الهی محسوب شده و باید همه همکاران در جهت حفظ منافع بانک و ذینفعان آن که دولت، مشتریان و خود کارکنان هستند تلاش کنند. در همین راستا کارکنان زحمتکش و صدیق بانک در سراسر کشور تلاش میکنند تا این مجموعه که یکی از بازوان اصلی دولت است همیشه موفق باشد.