شناسهٔ خبر: 14859195 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: صبحانه آنلاین | لینک خبر

بازداشت کلاهبردار 28 میلیون یورویی از صندوق بازنشستگی

مدیرعامل صندوق بازنشستگی: فردی یونانی که در معامله 28 میلیون یورویی، پول های صندوق بازنشستگی را بازنگردانده بود، بازداشت شد.

صاحب‌خبر -
به گزارش  صبحانه، دکتر محمود اسلامیان در مصاحبه با خبرنگاران هویت این فرد کلاهبردار را که سه هفته پیش دستگیر شده است یونانی اعلام کرد و در ادامه از تلاش دستگاه قضایی و شخص دادستان تهران آقای دولت ابادی به علت دستگیری متهم اصلی تشکر کرد.
 
وی ابراز امیدواری کرد: به زودی همه این مبالغ به صندوق بازنشستگی کشوری که متعلق به بیت المال است بازگردد .
 
اسلامیان با بیان اینکه مجموع ثروت صندوق بازنشستگی کشوری بالغ بر 20 هزار میلیارد تومان است هدف اصلی جمع آوری این میزان ثروت را ایجاد رفاه برای بازنشستگان و همچنین کمک به اشتغال در کشور دانست و گفت: بر همین اساس تلاش شده است برای افزایش بهره وری این شرکت ها 5 هلدینگ تخصصی راه اندازی شود .
 
وی تعداد بازنشستگان تحت پوشش صندوق بازنشستگی کشوری را یک میلیون و 290 هزار بازنشسته برشمرد و گفت: این تعداد با در نظرگرفتن افراد تحت تکفل به 2 میلیون نفر می رسد که بیش از 50 درصد آنان را بازنشستگان آموزش و پرورش تشکیل داده است .
 
اسلامیان با اشاره به اینکه میانگین سن بازنشستگی در کشور 51/5 سال است این سن بازنشستگی را بسیار پایین اعلام کرد و افزود: این رویکرد علاوه بر اینکه مانع استفاده از تجارب شاغلان می شود هزینه های زیادی را نیز بر دوش صندوق بازنشستگی کشوری تحمیل می کند.
/خبرگزاری صداوسیما