شناسهٔ خبر: 14858560 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد صورت گرفت

کلنگ‌زنی نمای ورودی شهر سی‌سخت با اعتبار 15 میلیارد ریال

با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد طرح نمای ورودی شهر سی‌سخت با اعتبار 15 میلیارد ریال کلنگ‌زنی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از دنا، در دومین روز از هفته دولت با حضور استاندار، مسؤولان استانی و شهرستانی پروژه طراحی ورودی شهر سی‌سخت و اصلاح هندسی بلوار شهید رجایی به نمایندگی از سه پروژه دیگر این شهر کلنگ‌زنی شد.

کارفرمای این پروژه شهرداری سی‌سخت بوده و مبلغ اجرای این طرح 15 میلیارد ریال است که از ماده 180 استانی تأمین می‌شود.

سید موسی خادمی در مراسم کلنگ‌زنی این طرح به خصوصیات و ویژگی‌های شهرستان دنا و شهر سی‌سخت اشاره کرد و گفت: شهر سی‌سخت شهر توریستی و گردشگرپذیری است لذا نیاز است مبلمان شهری آن مورد توجه قرار گیرد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: توجه به وضعیت و فضای این شهر توریستی باید در دستور کار مدیران استانی و شهرستانی قرار گیرد تا با رفع مشکلات موجود شاهد افزایش بیشتر گردشگران به این شهرستان باشیم.

انتهای پیام/82024/و10