به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی استانداری ایلام، محمدرضا مراورید در در دیدار با مدیرعامل سازمان انتقال خون کشور از آمادگی استانداری ایلام برای حمایت و همکاری با سازمان انتقال خون کشور خبر داد و گفت: مهران در طول سال محل تردد زائران زیادی است ولی در روزهای منتهی به اربعین نیاز به ایجاد ایستگاه های سیار انتقال خون در مکانی مناسب و دارای توقفگاه خودرو در این مرز ضروری است.
وی گفت: باید از امکانات سپاه در این زمینه استفاده کنیم البته از دو سال پیش در حال رایزنی و تلاش برای ایجاد امکانات حوزه سلامت از جمله تجهیزات و امکانات مرتبط با انتقال خون در شهرستان مهران در قالب پدافند غیر عامل هستیم.
علی پورفتح الله رئیس سازمان انتقال خون کشور نیز در این دیدار اظهار کرد: چرخه خون ضمن فراهم کردن خودکفایی بیش از پیش کشور، بسترهای لازم برای رقابت با دیگر کشورها را نیز ایجاد می کند.
وی افزود: در سال های اخیر با توجه به موضوع اربعین طرح فرهنگی نذر خون در کشور شکل گرفته و علاوه بر ایران و عراق با استقبال مسلمانان کشورهای مختلفی چون انگلستان هم مواجه شده و هر سال بر تعداد شرکت کنندگان در این طرح افزوده می شود.
پورفتح الله خواستار ایجاد یک مرکز برای خونگیری، تولید فرآورده های خونی و نگهداری از آنها در مرز مهران برای ایام محرم و اربعین حسینی شد و تاکید کرد: به علت حجم زیاد تردد در این مرز در این مناسبت ها، ایجاد یک مرکز سیار انتقال خون مجهز به سردخانه در مهران ضروری است.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران روز سه شنبه همزمان با نخستین روز از هفته دولت به استان ایلام سفر کرد.