شناسهٔ خبر: 14853943 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

مدیرکل ‌ارشاد ‌استان زنجان اعلام کرد

حضور ۳۴۷ ناشر از سراسر کشور در نمایشگاه بزرگ کتاب زنجان

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با بیان اینکه هشتمین نمایشگاه بزرگ (ناشران سراسر کشور) کتاب زنجان از دوم شهریور ماه آغاز و تا هشتم شهریورماه ادامه می‌یابد، گفت: در این نمایشگاه ۳۴۷ ناشر از سراسر کشور حضور یافته‌اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، ناصر مقدم امشب در آئین افتتاحیه هشتمین نمایشگاه بزرگ (ناشران سراسر کشور) کتاب زنجان ضمن گرامیداشت هفته دولت اظهار داشت: مسئولان دولتی باید با انجام وظایف محوله دین خود را به شهیدان باهنر و رجائی و سایر شهدای ایران اسلامی ادا کنند.

وی با بیان اینکه هشتمین نمایشگاه بزرگ (ناشران سراسر کشور) کتاب زنجان از دوم شهریور ماه آغاز و تا هشتم شهریورماه ادامه می‌یابد، تصریح کرد: در این نمایشگاه 347 ناشر از سراسر کشور حضور یافته‌اند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان عنوان کرد: بیش از 220 غرفه در این نمایشگاه برای ناشران و اجرای سایر برنامه‌های جنبی نظیر برپایی ایستگاه نقاشی و سایر غرفه‌های مربوط به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و امور کتابخانه‌ها و غرفه‌های پاسخگویی به سئوالات مربوط به حوزه احکام و امور شرعی و سایر حوزه‌های مربوط به نقد کتاب و سایر تدارک دیده شده است.

وی ابراز کرد: بررسی وضعیت نشر کتاب در کشور، برگزاری روز فرهنگ 5 شهرستان استان زنجان، جشن امضاء و سایر از جمله برنامه‌های عنوان شده در طول برپایی این نمایشگاه از دوم تا هشتم مردادماه است.

مقدم با بیان اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وظایف متعددی را در حوزه‌های مربوط به شعر، سینما، موسیقی و مساجد بر عهده دارد، خاطرنشان کرد: بیشترین هزنیه‌های این وزارتخانه مربوط به بحث کتاب است.

وی حوزه کتاب و کتابخوانی را شاه بیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام کرد و افزود: ضروری است تا کتاب‌خوانی وارد زندگی تک تک مردم کشور شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با اشاره به بی‌تفاوتی‌های انجام گرفته در حوزه کتاب و کتاب‌خوانی و مغفول ماندن آن در بین مردم تصریح کرد: متاسفانه کتاب در اثر عدم توجه جدی مسولان و مردم در حال تبدیل شدن به یک کالای شیک و غیرقابل استفاده برای عموم است.

وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری و دولت یازدهم نسبت به اهمیت کتاب و کنابخوانی افزود: معتقدیم راهبردهای اجتماعی، سیاسی و اقتصادی کشور در راستای توجه به فرهنگ عملیاتی می‌شود.

مقدم فرهنگ را زیربنای مسائل روبنایی نظیر اقتصادی، اجتماعی و سیاسی عنوان کرد و گفت: هشتمین نمایشگاه بزرگ (ناشران سراسر کشور) کتاب زنجان بهترین فرصت برای بهره‌مندی از فضای فرهنگی است که باید نهایت سعی و تلاش را برای استفاده از این فضا ببریم.

انتهای پیام/