شناسهٔ خبر: 14850719 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

در نخستین روز از هفته دولت؛

پنج پروژه در شهرستان بندرعباس بهره برداری شد

بندرعباس - ایرنا- مردم شهرستان بندرعباس در نخستین روز از هفته دولت شاهد بهره برداری از پنج پروژه عمرانی با هزینه74 میلیارد و 800 میلیون ریال توسط استاندارهرمزگان و حضور جمع دیگری از مسئولان استان بودند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا این پروژه ها شامل کارخانه تولید قیر و پالایش سهند خلیج فارس با اعتبار 279 میلیارد ، مجتمع بزرگ خدماتی و فراورده های نفتی تُرنج خلیج فارس با هزینه 17 میلیارد ریال ، دبیرستان 12 کلاسه شهید جعفری با هزینه 37 میلیارد و 500 میلیون ریال ، پست 63 کیلوولت درخت سبز شهر بندرعباس با هزینه 25 میلیارد ریال ، خیابان 12 متری کوی ملت با هزینه 11 میلیارد ریال بود.
استاندار هرمزگان در مراسم بهره برداری از این پروژه ها اظهار داشت : دولت به دور از حاشیه در حال پرداختن به مسائل اصلی کشور و خدمات رسانی است و
این برخلاف تصوری که عده ای در حال دامن زدن به آن هستند دولت از زمان به دست گرفتن زمام کارهای کشور اقدام ها و خدمت های زیادی ارائه کرده که گفته نشده است.
جاسم جادری اشاره کرد : سالانه هزاران میلیارد تومان سرمایه توسط دولت و بخش خصوصی به اقتصاد کشور تزریق می شود . پروژه های زیادی آماده بهره برداری و ارائه خدمت به مردم می شوند تنها گوشه ای از اقدام های دولت است.
استاندار هرمزگان با گلایه از مدت کوتاه پخش اخبار هرمزگان از صدا و سیمای مرکز خلیج فارس ، خواهان بیان خدمت های صورت گرفته توسط دولت بوسیله همه رسانه ها در جهت کاشت بذر امید بین مردم شد.
3219/6048