به گزارش ایرنا، حسین سلطانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون آسمان استان زنجان در بیشتر مناطق صاف است که انتظار می رود در اغلب ساعت ها همین پایداری ادامه داشته باشد که در برخی از مناطق با وزش باد همراه خواهد شد.
وی یادآورشد: دمای هوای این استان از امروز/سه شنبه/ تا پایان هفته روند افزایشی تا چهار درجه خواهد داشت.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان زنجان گفت: بیشترین دما مربوط به روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه هفته آینده خواهد بود.
سلطانی، دمای هوا در شهر آببر را با 35 درجه بالای صفر و زنجان را 12 درجه بالای صفر به ترتیب گرمترین و سردترین مناطق استان زنجان در 24 ساعت گذشته اعلام کرد.
به گزارش ایرنا، وی، دمای هوای زنجان در این ساعت را 26 درجه بالای صفر بیان کرد و افزود: این دما نسبت به روز گذشته در همین ساعت تغییری نداشته است.
اوضاع جوی و شرایط اقلیمی مناطق استان زنجان بر حسب پستی و بلندی های آن متغیر است.
در مجموع ارتفاعات دارای آب و هوای سرد کوهستانی، زمستان های پر برف و سرد و در تابستان معتدل و خشک می باشد.
در این میان دره های قزل اوزن دارای آب و هوای معتدل تر بوده و دارای زمستان های معتدل و تابستان های به نسبت گرم است.
جلگه های بین ارتفاعات نظیر جلگه سجاس، منطقه قشلاقات افشار و قسمت سفلای زنجان رود دارای آب و هوای معتدل تری هستند.
7325/6085
دمای هوا در زنجان افزایش می یابد
زنجان - ایرنا - کارشناس اداره کل هواشناسی استان زنجان گفت: دمای هوا در مناطق مختلف این استان تا چهار درجه افزایش می یابد.
صاحبخبر -