![](http://itmen.ir/files/104/Image/ArticleSmallPic/1395/6/2/05e75cdfe41f492793ba33d470bedb74.png)
فناوران - وحید صدوقی مدیرعامل همراه اول با بیان حجم گسترده توسعه در شبکه همراه اول گفت: در روند توسعه شبکه همراه اول فعالیتی که قرار بود طی ۴ سال انجام شود، در مدت یک سال به صورت فشرده انجام و بیش از ۲۰ هزار سایت 3G و LTE نصب و راه اندازی می شود.
وی با بیان اینکه حق با مشتری است و مشتری باید به صورت آگاهانه اپراتور دلخواه خود را انتخاب کند، گفت: حداکثر تا پایان تیر ماه سال آینده، ۱۰ هزار سایت 3G، ۱۰ هزار و ۵۰۰ سایت LTE راه اندازی و بالغ بر ۱۲ هزار سایت 2G نوسازی و به این صورت همراه اول به یک اپراتور جوان یک ساله تبدیل می شود.
صدوقی در ادامه گفت: برنامه همراهی میلیاردی از تیرماه اجرایی شده و مشترکانی که به تازگی به شبکه همراه اول پیوسته اند هم می توانند از مزایای این طرح استفاده کنند.
مدیرعامل اپراتور اول در مورد باشگاه مشتریان همراه اول نیز گفت: مشترکان این اپراتور می توانند با عضویت در باشگاه فیروزه ای، بر اساس سابقه و میزان وفاداری تخفیف دریافت کرده و از سایر خدمات نیز بهره مند شوند. علاوه بر این کلیه مشترکان دائمی می توانند به صورت اقساطی بدون پرداخت پول برند، یک برند خوب تلفن همراه را انتخاب و خریداری کنند.
صدوقی همچنین در خصوص طرح وفاداری مشترکان گفت: در عرض کمتر از یک ماه، ۷۴۰ میلیارد تومان برای مشترکان وفادار و خوش حساب اعتبار قائل شدیم، به این معنی که این مشترکان می توانند تا سقف یک میلیون تومان در دوره دوماهه از اعتبار خود استفاده کنند و به زودی این طرح برای تمام ۱۸ میلیون مشترک دائمی اجرایی می شود.
صدوقی با بیان ارئه نسخه جدید اپلیکیشن «همراه من» گفت: مشترکان می توانند از این طریق صورتحساب، ریزمکالمه و سایر خدماتی را که تاکنون به صورت حضوری دریافت می کردند را به صورت غیرحضوری دریافت کنند. علاوه بر این، به زودی با ایجاد امضای دیجیتال جهت احراز هویت، سایر فعالیت های غیر حضوری نیز در دسترس خواهد بود.
صدوقی در پایان با بیان اینکه همراه اول در دولت یازدهم دو بار به عنوان اپراتور برتر انتخاب شده است، گفت: ما همچنان منتظر اعلام نتایج ارزیابی فاوای امسال هستیم. وی با بیان خانواده ۹۴ میلیونی همراه اول افزود: با اجرای طرح رومینگ ملی روزانه حدود یک میلیون مشترک دو اپراتور دیگر از شبکه همراه اول استفاده می کنند و با اجرای طرح ترابردپذیری، با تاکید بر شعار همراه اول به این نکته می رسیم که هیچکس تنها نیست.