اکبر رنجبرزاده نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به جلسه امروز صبح فراکسیون ولایت مجلس گفت: در جلسه امروز نامزدهای فراکسیون برای بینالمجالس جهانی و آسیایی انتخاب شدند.
وی افزود: بر این اساس مقرر شد تا 8 نفر از 15 نفر نماینده عضو بینالمجالس جهانی از میان اعضای فراکسیون ولایت انتخاب شوند که یک نفر از این هشت نفر از بین اعضای فراکسیون روحانیت مجلس خواهد بود.
عضو فراکسیون ولایت مجلس اظهار داشت: در مورد هفت نفر باقیمانده نیز 6 نفر از فراکسیون امید انتخاب و یک نفر نیز از میان نمایندگان اقلیتهای دینی در مجلس خواهد بود که یوناتن بتکلیا برای این منظور انتخاب شد.
رنجبرزاده خاطرنشان کرد: برای انتخاب پنج نماینده به منظور عضویت در بینالمجالس آسیایی نیز مقرر شد تا دو نفر از فراکسیون زنان، دو نفر از فراکسیون امید و یک نفر هم از فراکسیون ولایت باشند.
وی افزود: در این جلسه مقرر شد تا برای عضویت در بینالمجالس جهانی و آسیایی رؤسای کمیسیونها و اعضای هیأت رئیسه ثبتنامی نداشته باشند.
عضو فراکسیون ولایت در پایان گفت: حجتالاسلام مجتبی ذوالنوری به عنوان نماینده فراکسیون روحانیت در بینالمجالس جهانی در جلسه امروز انتخاب شد.
انتهای پیام/
∎