شناسهٔ خبر: 14832127 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

گزارش فارس از سفر دوره‌ای ظریف به آمریکای لاتین

ظریف با رائول کاسترو دیدار کرد

وزیر خارجه ایران در ادامه دیدارهایش با مقامات کوبا با رائول کاسترو رئیس‌جمهور این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به هاوانا، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در اولین مقصد سفرش به آمریکای لاتین در هاوانا پایتخت کوبا با رائول کاسترو رئیس‌جمهور این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار که در فضایی صمیمانه برگزار و به مدت دو ساعت به طول انجامید، در خصوص تقویت همکاری های دوجانبه و بین المللی و نیز تحولات منطقه آمریکای لاتین و خاورمیانه رایزنی و تبادل نظر به عمل آمد. 

وزیر خارجه کشورمان بعدازظهر یکشنبه به وقت محلی وارد کوبا شد و دوشنبه صبح با حضور در محل یادبود خوزه مارتی قهرمان استقلال کوبا با اهدای تاج گل به وی ادای احترام کرد و پس از آن با رودریگو مالمیرتا وزیر تجارت خارجی کوبا ابعاد مختلف همکاری‌های تجاری و اقتصادی دو کشور را بررسی کرد.

وی همچنین ضمن حضور در مراسم افتتاحیه اولین نشست تجاری مشترک ایران و کوبا در این نشست به ایراد سخنرانی پرداخت و پس از آن با حضور در محل وزارت خارجه کوبا با «رودریگز پاریلا» همتای کوبایی خود ابعاد مناسبات دوجانبه را بررسی کرد.

ظریف همچنین با «ریکاردو کابریساس» معاون رئیس‌جمهور و وزیر اقتصاد این کشور که اخیرا سفری به تهران داشت و پیام کتی رائول کاسترو برای روحانی را ابلاغ کرد، دیدار و گفت‌وگو کرد. 

ظریف در ادامه سفرش به آمریکای لاتین از کوبا راهی نیکاراگوئه می‌شود. 

انتهای پیام/