شناسهٔ خبر: 14829992 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه اطلاعات | لینک خبر

۶۰حمله هوایی رژیم صهیونیستی به غزه در یک روز

صاحب‌خبر -
‌سرویس خارجی: منابع فلسطینی اعلام کردند که رژیم صهیونیستی طی دیروز و دیشب بیش از ۶۰ حمله به نوار غزه داشت و از جنگنده‌های پیشرفته اف ۳۵ که به تازگی از آمریکا خریداری شده، استفاده کرد.
این جنگنده‌ها در شمال نوار غزه و در ارتفاع پایین به پرواز درآمدند. در این حملات شماری از شهروندان فلسطینی مجروح شدند. رژیم صهیونیستی مدعی شده این حملات را در واکنش به شلیک یک موشک از نوار غزه به سمت شهرک صهیونیستی «سدیروت» انجام داده که منجر به خسارت‌های مادی در شهرک مذکور شده بود.این رژیم مدعی شد در حملات خود یک تونل و پایگاه‌های نظامی وابسته به مقاومت را تخریب کرد. واحد توپخانه رژیم صهیونیستی هم اراضی زراعی شرق «بیت حانون» را گلوله باران کرد. رسانه‌های
‌اسرائیلی اعلام کردند: بمباران دیروز شمال نوار غزه از تابستان ۲۰۱۴ (جنگ ۵۱ روزه) شدیدترین بوده است. این درحالی است که در پی حمله رژیم صهیونیستی به برخی مناطق نوار غزه، این رژیم در شهر عسقلان واقع در مرز نوار غزه حالت فوق العاده اعلام کرد. منابع نظامی اسرائیل گزارش دادند که ارتش این رژیم از ترس پاسخ موشکی مقاومت به حملات شب گذشته، حالت فوق العاده
‌در‌شهر عسقلان اعلام کرده است. برخی منابع صهیونیستی هم از شنیده شدن صدای آژیر حملات موشکی در مناطق همجوار غزه در سرزمین‌های اشغالی خبر دادند.
در این حال سخنگوی حماس در واکنش به شدیدترین حملات رژیم صهیونیستی به شمال نوار غزه از زمان جنگ ۲۰۱۴ تا کنون، اعلام کرد این رژیم به دنبال خلق معادلات جدید است اما موفق به این اقدام نخواهد شد. «سامی ابوزهری» اعلام کرد که رژیم صهیونیستی مسئول کامل پیامدهای این اقدام و متشنج شدن اوضاع غزه است. وی افزود: این حملات در راستای ادامه حملات و ظلم علیه ملت فلسطین و نیز تمایل به خلق معادلات جدید در نوار غزه انجام می‌شود اما تل‌آویو بداند که اراده ملت ما سست نخواهد شد و این رژیم نخواهد توانست هیچ معادله جدیدی علیه مقاومت تحمیل کند. سخنگوی گردان‌های عزالدین قسام شاخه نظامی حماس نیز اعلام کرد که مقاومت فلسطین آمادگی مقابله با هرگونه تهاجم صهیونیست‌ها را دارد.
«ابو عبیده» سخنگوی رسمی گردان‌های عزالدین قسام نسبت به ادامه اشغالگری رژیم صهیونیستی هشدار داد و گفت: این گردان‌ها در نبرد با دشمن نوک پیکان حمله خواهند بود و مقاومت در برابر صهیونیست‌ها رهبر واقعی ملت فلسطین باقی خواهد ماند. حزب‌الله لبنان هم در بیانیه‌ای در رابطه با حملات رژیم صهیونیستی به نواز غزه، بار دیگر بر همراهی خود با مردم فلسطین تأکید کرد. در بیانیه حزب الله لبنان آمده است: مقاومت تنها وسیله برای جلوگیری از توسعه تجاوزات این رژیم و تنها راه آزادی سرزمین فلسطین محسوب می‌شود؛ حزب الله حمایت کامل خود را از مردم فلسطین و گروههای مقاومت و نیروهای فلسطینی در برابر حمله وحشیانه صهیونیست‌ها به نوار غزه را اعلام می‌کند. ترکیه نیز تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه را محکوم و اعلام کرد که آنکارا در کنار مردم فلسطین است.از سویی شماری از مردم ترکیه در اعتراض به حملات رژیم صهیونیستی به غزه، در برابر کنسولگری تل‌آویو در استانبول تجمع کردند؛ تجمعی که با حضور پلیس و بازداشت چند معترض مواجه شد. منابع خبری در ترکیه از تجمع اعتراضی مردم این کشور علیه حملات اخیر به نوار غزه و در حمایت از فلسطینیان خبر دادند. نیروهای پلیس و امنیتی استانبول، به دلیل آنچه حمله به کنسولگری رژیم صهیونیستی خوانده شده، پنج تن از معترضان را بازداشت کردند. در این حال جنبش جهاد اسلامی فلسطین با اشاره به استمرار تجاوزات صهیونیست‌ها علیه مسجد الاقصی تاکید کرد که مقاومت تا آزادسازی این مسجد مقدس ادامه خواهد داشت. جنبش جهاد اسلامی به مناسبت چهل و هفتمین سالروز به آتش کشیده شدن مسجد الاقصی توسط افراطی‌های صهیونیست اعلام کرد: آتشی که ۴۷ سال پیش توسط جنایتکار اسرائیلی در مسجد الاقصی برافروخته شد، همچنان در دل‌های مسلمانان زبانه می کشد. در چنین شرایطی رئیس جمهوری مصر از آمادگی همتای روسی خود برای میزبانی دیدار رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و نخست وزیر رژیم صهیونیستی خبر داد. عبدالفتاح سیسی گفت که ولادیمیر پوتین برای میزبانی دیدار محمود عباس و بنیامین نتانیاهو اعلام آمادگی کرده است.
این درحالی است که برخی محافل فلسطینی ادعا کردند تماس‌ها و رایزنی‌هایی میان مسئولان آمریکایی و برخی رهبران سیاسی حماس برقرار است. برخی رهبران فلسطینی اطلاع داده‌اند که جمعی از مسئولان آمریکایی برای تماس و رایزنی با خالد مشعل، عضو برجسته جنبش حماس آماده هستند و در واقع برخی از این تماس‌ها از طریق یک طرف سوم انجام شده و در مسیر رو به جلو قرار دارد.