شناسهٔ خبر: 14824379 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

به مناسبت هفته دولت؛

وزیر امور اقتصادی و دارایی به چهارمحال و بختیاری سفر می‌کند

خبرگزاری شبستان: استاندار چهارمحال و بختیاری از سفر وزیر امور اقتصادی و دارایی به استان خبر داد و گفت: افتتاح چندین طرح عمرانی در نقاط مختلف استان به مناسبت هفته دولت از برنامه های پیش بینی شده وزیر امور اقتصادی و دارایی است.

صاحب‌خبر -

قاسم سلیمانی دشتکی، استاندار چهارمحال و بختیاری امروز (1 شهریور) به خبرنگار خبرگزاری شبستان در شهرکرد گفت: افتتاح چندین طرح عمرانی در نقاط مختلف استان به مناسبت هفته دولت از برنامه های پیش بینی شده علی طیب نیا، وزیر امور اقتصادی و دارایی است.

 

وی مشکلات مالیاتی، بانکی، بخش خصوصی، گمرکی، اصلاح قوانین زیرساخت‌ها و موانع صادرات، معضلات حوزه اقتصاد و دارایی را از دیگر برنامه های سفر وزیر امور اقتصادی و دارایی به چهارمحال و بختیاری عنوان کرد.

 

استاندار چهارمحال و بختیاری بابیان اینکه دستگاه های مرتبط با اقتصادی و دارایی باید مشکلات خود را در سفر وزیر امور اقتصادی و دارایی به چهارمحال و بختیاری بیان کنند گفت: سفر وزیر امور اقتصادی و دارایی به استان فرصت خوبی برای رفع مشکلات در حوزه اقتصادی و دارایی است.