شناسهٔ خبر: 14812441 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

دی بوئر: روز خوب ما نبود اما بهتر می‌شویم

سرمربی اینتر که تیمش در هفته نخست برابر کیه‌وو تن به شکست داد قول داد که در آینده نرآتزوری بهتر نتیجه خواهد گرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا و به نقل از اسکای اسپورت ایتالیا، اینتر فصل جدید رقابت های سری A را ناامید کننده آغاز کرد. نرآتزوری که به هدایت فرانک دی بوئر سرمربی جدید خود در خانه کیه‌وو به میدان رفت با دو گل تن به شکست داد.
دی بوئر از شکست در نخستین گام احساس ناامیدی دارد اما او تاکید کرد که با تلاش زیاد زمینه ساز موفقیت اینتر خواهد شد.
سرمربی سابق آژاکس گفت: من تنها دو هفته است که هدایت اینتر را برعهده گرفته‌ام و طبیعی است که در این مدت کوتاه نمی‌توانم تفکرات خود را به بازیکنان انتقال دهم. من به زمان نیاز دارم و اطمینان دارم که با تلاش زیاد می توانیم به روزهای اوج خود برسیم.
او ادامه داد: شکست در هیچ حالتی من را خوشحال نمی‌کند. از نتیجه به دست آمده ناراحت هستم و قول می‌دهم که برای بهتر شدن سطح کیفی اینتر نهایت تلاش خود را به خرج دهم. اطمینان دارم که بازی به بازی بهتر خواهیم شد. در هفته بعد بازی بهتری را به نمایش خواهیم گذاشت و برای سه امتیاز به میدان خواهیم رفت.
دی بوئر افزود: بازی در زمان مناسبی برگزار نشد و این باعث شد تا بازیکنان احساس خستگی کنند. از نظر بدنی در شرایط خوبی به سر نمی‌بریم. به هر حال این فوتبال است و باید با آن کنار آمد. روز خوب ما نبود و نتوانستیم انتظارات را برآورده کنیم. این نخستین بازی رسمی من با اینتر بود و طبیعی است که با یک بازی نمی‌توانم کار زیادی انجام دهم اما به آینده امیدوار هستم.
انتهای پیام