شناسهٔ خبر: 14780793 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

لیگ برتر انگلیس؛

گواردیولا با منچستر سیتی همچنان روی نوار برد

تهران - ایرنا - تیم فوتبال منچسترسیتی در ادامه رقابت های هفته دوم لیگ برتر انگلیس به دومین پیروزی متوالی خود دست یافت تا پپ گواردیولا در نخستین حضورش در این لیگ همچنان روی نوار برد باقی بماند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، شاگردان پپ گواردیولا که برای برگزاری دیدار برابر تیم استوک سیتی به شهر استوک سفر کرده بودند با نتیجه 4 بر یک از سد این تیم گذشتند و شش امتیازی شده و در صدر جدول رده بندی این لیگ قرار گرفتند.
«سرخیو آگوئرو» آرژانتینی در دقایق 27 از روی نقطه پنالتی و 36 و «مانوئل نولیتو» نیز در دقایق 86 و 5+90 گل های تیم منچستر سیتی را برای تیمشان به ثمر رساندند و سه امتیاز ارزشمند این دیدار را از آن تیم خود کردند.
«بوجان کریک پرز» مهاجم اسپانیایی تیم استوک سیتی نیز در دقیقه 49 از روی نقطه پنالتی برای تیمش گلزنی کرد اما با این گل مانع از شکست تیمش نشد.
شاگردان گواردیولا با این برد شش امتیازی شدند و به صدر جدول رده بندی لیگ برتر انگلیس صعود کردند.
تیم منچستریونایتد در آغاز هفته دوم لیگ برتر انگلیس روز گذشته با تیم ساوتهمپتون دیدار کرد که طی آن شاگردان خوزه مورینیو با نتیجه 3 بر یک مقابل حریف به پیروزی رسیدند و شش امتیازی شدند و اکنون در جایگاه دوم قرار دارند.
جدال تیم های همشهری منچستر با مربیان به نام خود «خوزه مورینیو» و «پپ گواردیولا» جذابیت رقابت های لیگ برتر را دیدنی تر از گذشته کرده است.
در مهم ترین سایر دیدارهای هفته دوم لیگ برتر انگلیس که تا ساعتی دیگر برگزار می شود، تیم های برنلی با لیورپول و لسترسیتی با آرسنال دیدار خواهند کرد.
هفته دوم این لیگ فردا (یکشنبه) با انجام دو دیدار که بین تیم های ساندرلند با میدلزبورو و وستهام با بورثمورث برگزار می شود به پایان می رسد.
ورزشی.**9144**1379