شناسهٔ خبر: 14779148 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: نسیم | لینک خبر

نخست وزیر ترکیه:

ترکیه در آینده نقش پررنگ‌تری در مناقشه سوریه ایفا می‌کند

نخست وزیر ترکیه می گوید کشورش در پرداختن به مناقشه سوریه در شش ماه آینده نقش فعالتری ایفا خواهد کرد تا از تقسیم شدن این کشور جنگ زده بین قومیت‌های مختلف جلوگیری شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش «نسیم آنلاین»، "بن علی ییلدریم" روز شنبه (30 مرداد) خطاب به گروهی از خبرنگاران در استانبول گفت در حالی که بشار اسد، رییس جمهور سوریه می‌تواند در رهبری موقت این کشور نقش داشته باشد، وی نباید هیچ نقشی در آینده سوریه داشته باشد.

بشار اسد همواره تاکید کرده است هیچ گونه پیش شرطی را برای حضور خود در عرصه سیاسی سوریه نخواهد پذیرفت و این که مردم سوریه باید درباره سرنوشت خود تصمیم بگیرند. 

پرس تی وی نوشت: سوریه بیش از 5 سال است که با ناآرامی دست و پنجه نرم می‌کند و این درگیری‌ها، بُعد قومیتی به خود گرفته است به طوری که گروه‌های کرد مناطقی از این کشور را در اختیار دارند و به صورت دوره‌ای با معارضان بشار اسد مقابله می‌کنند.

آنکارا از آن بیمناک است که تقویت گروه‌های شبه نظامی کرد در سوریه به کردهای شورشی در ترکیه جسارت بیشتری خواهد داد. در پی شکسته شدن توافق آتش بس بین نیروهای حزب کارگران کردستان ترکیه (پ.ک.ک) و دولت ترکیه در سال گذشته، درگیری‌ها بین دو طرف بالا گرفته است.

پ.ک.ک برای تشکیل حکومت خودمختار در مناطق کرد نشین جنوب شرق ترکیه، با آنکارا مبارزه می کند. در این درگیریها دهها هزار نفر کشته شده اند.