![اتفاق تلخ برای دختر 12 ساله افغان در شیراز +عکس اتفاق تلخ برای دختر 12 ساله افغان در شیراز +عکس](http://rooykard.ir/images/docs/000077/n00077154-b.jpg)
ماجرای از این قرار بود که دخترک افغانستانی مدتی دچار مشکل کبد شده بود و بایستی از پدرش به او عمل پیوند صورت میگرفت. اما پزشکان بیمارستان نمازی شیراز به دلیل غیر مجاز بودن لطیفه و خانوادهاش از این عمل سرباز زدند.
پدر لطیفه گفت: تقریبا دو هفته است دخترش در بیمارستان نمازی شیراز بستری بوده تا امروز شاهد مرگ دختر ۱۲ سالهاش شده است.
او میافزاید: دخترم با پای خودش وارد بیمارستان شد و این در حالی است که اکنون حتی جنازه بی جانش را هم تحویلم نمیدهند و میگویند باید ۱۷ میلیون تومان به حساب بیمارستان واریز کنید تا جسد دخترت را تحویل دهیم.
به گفته پدر لطیفه مسئولان بیمارستان غیر مجاز بودن این خانواده، عدم تمکن مالی و نبود تخت خالی برای عمل را مانع عمل این دختر ۱۲ساله عنوان کرده اند.