به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، ریان لوچته و سه شناگر آمریکایی که اعلام کرده بودند در یک پمپ بنزین مورد حمله مسلحانه قرار گرفتند عذر خواهی کردند.
ریان لوچته دروغ گفتنش را به گردن بلد نبودن زبان کشور برزیل (اسپانیایی) انداخت و گفت: میخواهم به خاطر رفتار هفته گذشتهام عذر خواهی کنم. به خاطر این که به اندازه کافی در روایت ماجرا دقت نکردم و تمرکز ورزشکارانی که برای رسیدن به آرزوهای خود به المپیک آمده بودند را گرفتم.
ادواردو پائس، شهردار ریو نیز در این باره گفت: تنها حس من به این شناگران دلسوزی است. شرم آور است که آنها چنین شخصیت ضعیفی دارند. کمیته المپیک باید این مشکلات را حل کند.
پلیس برزیل اخیرا اعلام کرد این ماجرا دروغ بوده است. دادگاه برزیل نیز حکم مصادره پاسپورت این شناگران را صادر کرد اما در نهایت با وساطت مسئولان، پاسپورت شناگران به آنها بازگردانده شد و آنها توانستند به کشور خود بازگردند.