اخبار مرتبط
اظهارات وزیر دفاع درباره مجوز مجلس خالی از هر سوء نیتی بوده است
سوختگیری جنگنده های روسی از پایگاه نوژه نقض قطعنامه شورای امنیت نیست
وزیر دفاع: عمده نیاز جریان مقاومت از صنایع دفاعی ایران تامین میشود
بروجردی: پرواز هواپیماهای روسی از پایگاه نوژه بر اساس مصوبه شورای عالی امنیت ملی است/استقرار اس۴۰۰ واقعیت ندارد
حمله جنگنده های روسی به داعش از همدان
توضیح نهاجا درباره فرود اضطراری هواپیمای میگ ۲۹ در پایگاه شهید نوژه
به گزارش ایسکانیوز به نقل خانه ملت حشمت الله فلاحت پیشه در خصوص همکاری نظامی ایران و روسیه در همدان اظهار داشت: همان طور که رئیس مجلس گفت روسیه پایگاه هوایی نوژه را در اختیار ندارد اما سوالاتی در موضوع استفاده آنها از این پایگاه وجود دارد که نمایندگان درخواست برگزاری نشست غیرعلنی با وزیر امور خارجه را دارند.
نماینده مردم اسلام آباد غرب و دالاهو در مجلس دهم شورای اسلامی با بیان اینکه سوختگیری روس ها از پایگاه نوژه براساس مصوبه شورای عالی امنیت است، افزود: برای بنده و برخی نمایندگان سوالاتی در این باب وجود دارد که آیا ایران هم می تواند از پایگاه های روسیه استفاده کند؟ آیا اقدامات صیانتی و امنیتی صورت گرفته است؟ چرا که روس ها مواضع پرنوسانی در قبال ایران داشتند و نگرانیم با این همکاری دچار مشکل شویم و خواهان پاسخ به سوالاتمان هستیم.
وی گفت: بر همین اساس نامه ای نوشته شد و به امضای نمایندگان در آمده که نشست غیرعلنی برگزار شود تا به سوالات و ابهاماتی که وجود دارد پاسخ داده شود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه پایگاهی در اختیار روس ها قرار نگرفته است، گفت: اما این نگرانی وجود داد که جنگنده های روی از امکانات و اطلاعات امنیتی، آفندی و پدافندی ایران مطلع شوند که در آینده مشکل ساز شود به این جهت خواهان رفت نگرانی هستیم.
203