شناسهٔ خبر: 14750490 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: هدانا | لینک خبر

چاووش اوغلو: حل مشکل سوریه بدون روسیه و ایران امکان پذیز نیست

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، چاووش اوغلو گفت: متاسفانه اوضاع در سوریه رو به وخامت است. این مساله را نمی توان در مدت کوتاه، از راه نظامی، مبارزه مسلحانه و به تنهایی حل کرد. از این رو ما باید برای تدوین تصمیم سیاسی و به منظور متارکه جنگ و تامین آشتی ملی در این کشور تشریک مساعی کنیم.
وزیر امور خارجه ترکیه تاکید کرد: ما بارها و حتی در دوره تیرگی روابط با روسیه گفته ایم که بدون روسیه امکان دستیابی به راه حلی پایدار و مطمئن برای سوریه وجود ندارد. این موضوع در مورد ایران هم صادق است که ما به دنبال تقویت تعامل و همکاری با این کشور در این راستا هستیم.
چاووش اوغلو افزود: ما مطمئن هستیم که روسیه و ایران در مساله تمامیت ارضی سوریه و ضرورت تامین امنیت مرزهای آن با ما هم عقیده هستند و در این زمینه با ترکیه همکاری خواهند کرد.
شبس**1708 *1488 **1613

برچسب‌ها: