شناسهٔ خبر: 14749636 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: هدانا | لینک خبر

بانوی جوان تکواندوی ایران: رقابت نخست در المپیک همواره سخت است

صاحب‌خبر -

«کیمیا علیزاده» در گفت و گو با خبرنگاران گفت: در این دیدار آن گونه که دوست داشتم، مسابقه ندادم، ولی برای رسیدن به مرحله بعد لازم بود پیروز میدان باشم.
وی گفت: در دیدار بعدی باید مقابل «اوا کالوا گومز» از اسپانیا مبارزه کنم که به خوبی از وی شناخت دارم.
بانوی 18 ساله تکواندو کشورمان افزود: پیش از این مقابل این حریف اسپانیایی در تورنمنت هلند به میدان رفته بودم و یک بار او را شکست دادم. امیدوارم در المپیک نیز دوباره موفق به شکست وی شوم.
این دیدار ساعت 23 و 30 دقیقه به وقت تهران برگزار می شود.
تکواندوکار 18 ساله ایران و جوان ترین عضو کاروان ورزشی کشورمان در سیزدهمین روز سی و یکمین دوره بازی های المپیک ریو در مصاف با «انا زانینویچ» از کرواسی با نتیجه درخشان هفت بر شش برنده و گام به مرحله دوم رقابت ها گذاشت.
تکواندوکار اسپانیایی نفر دوم رده بندی المپیکی است و یکی از پرافتخارترین ورزشکاران حاضر در بازی های المپیک است. او یک مدال نقره و یک برنز مسابقات قهرمانی جهان را در کارنامه دارد و در بازی های اروپایی مدال برنز گرفته است. همچنین مدال طلای مسابقات قهرمانی اروپا، دو مدال نقره مسابقات فینال گرندپری و چهار مدال طلا و یک نقره مسابقات گرندپری را در کارنامه دارد.
این دو ورزشکار تاکنون یک بار با هم مبارزه کرده اند که کیمیا علیزاده برنده این دیدار بوده است.
ورزشی(2)**9029**1545

برچسب‌ها: