شناسهٔ خبر: 14723026 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

واکنش عجیب سم کوفا به اعتراض اعضای تیم ملی وزنه برداری ایران

در پی اتفاقات رخ داده در مسابقات دسته فوق‌سنگین وزنه‌برداری المپیک ریو، رئیس کمیته فنی فدراسیون جهانی وزنه‌برداری واکنش نشان داد.

صاحب‌خبر -

اخبار مرتبط

IWF به بهدادسلیمی برای شکستن رکورد یک ضرب جهان تبریک گفت

اقدام شایسته دانشگاه آزاد اسلامی پس از ناداوری بزرگ/ اعطای پاداش مدال طلا به بهداد سلیمی

دلجویی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از بهداد سلیمی

سایت فدراسیون جهانی وزنه برداری هک شد

اخوت: ورزشکاران ما درد مشترک دارند/مدیریت سنتی یکی از مشکلات ورزش است

اردو اراک استقلال لغو شد

ویدئو/ المپیک ۲۰۱۶: وقتی بهداد سلیمی موفق به مهار وزنه دوضرب نشد و از رقابت ها کنار رفت

ویدئو/ المپیک ۲۰۱۶: مهار وزنه ۲۱۶ کیلوگرم توسط بهداد سلیمی در یک ضرب (رکورد جهان)

ویدئو/ اشک های بهداد سلیمی بعد از حق خوری هیئت ژوری در وزنه برداری

مسابقه وزنه برداری بهداد سلیمی

سلیمی: نخواستند ایران سه طلا بگیرد

مرادی: اقدام هیات ژوری علیه سلیمی در تاریخ ثبت خواهد شد

انوشیروانی: دو دشمن درلباس هیات ژوری سرمان را بریدند

وزنه بردار گرجستان با شکستن رکورد حسین رضازاده قهرمان المپیک شد

به گزارش ایسکانیوز و به نقل از رویترز، تنش‌ها در سالن پاویلیون «2» از مجموعه ورزشی ریوسنترو شهر ریودوژانیرو زمانی بالا گرفت که بهداد سلیمی، وزنه‌بردار ایران در دسته فوق‌سنگین (105+ کیلوگرم) در حرکت دو ضرب خود وزنه‌ 245 کیلوگرم را بالای سر برد که دو داور از سه داور کنار زمین حرکت وی را تأیید کردند، هرچند هر پنج عضو هیئت ژوری حرکت وزنه‌بردار ایرانی را رد کردند، چون معتقد بودند که دست چپ سلیمی به هنگام بالای سر بردن وزنه صاف نبوده است.

سلیمی و سجاد انوشیروانی، سرمربی تیم ملی ایران مدعی بودند که این توطئه‌ای به سردستگی عضو عراقی حاضر در هیئت ژوری بوده و اعضای تیم ایران با عصبانیت به سمت هیئت داوران نزدیک شدند که این برخلاف مقررات بود.

سم کوفا استرالیایی، رئیس کمیته فنی فدراسیون جهانی وزنه‌برداری در توضیح ماجرا گفت: اتفاقات زشتی در محل برگزاری مسابقات افتاد و به‌خاطر رفتار اعضای تیم ایران از مسئولان برگزاری مسابقات خواستیم که نیروی امنیتی را به سالن بیاورند. جای تأسف دارد که مسابقات این‌طور به پایان رسید.

پس از اتفاقات به‌وجود آمده، بیش از پنج هزار هوادار ایرانی حاضر در سالن شش هزار و 500 نفری پاویلیون «2»، لاشا تالاخادزه گرجستانی که مدال طلای این دسته از رقابت‌ها را از آن خود کرد، به نشانه اعتراض هو کردند.

در مسابقات بامداد امروز (چهارشنبه - به وقت ایران) بهداد سلیمی توانست در حرکت یک‌ضرب با مهار وزنه 216 کیلوگرم، رکورد جهان و المپیک را جابه‌جا کند. او در حرکت دوضرب ابتدا وزنه 245 کیلوگرمی را انتخاب کرد که با وجود بالای سر بردن وزنه، اما دو چراغ قرمز از داوران دریافت کرد تا ناکام شود. او در حرکت دوم خود، دوباره وزنه 245 کیلوگرمی را انتخاب کرد و این بار نیز وزنه را بالای سر برد و سه چراغ سفید گرفت، اما هیئت ژوری باز هم آن را قبول نکرد. در حرکت سوم هم وزنه‌بردار کشورمان در مهار وزنه 245 کیلوگرمی موفق نبود.

402/602