شناسهٔ خبر: 14711226 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه کاروکارگر | لینک خبر

بازیکنان مدنظر مربی تیم‌ملی جایی در فهرست باشگاه هنرمندان نداشتند

کناره‌گیری نکونام از بازی خداحافظی‌اش

صاحب‌خبر -

سرویس ورزشی. کاپیتان پیشین تیم‌ملی و مربی این روزهای فوتبال ایران در بازی خداحافظی‌اش که ستارگان لالیگا در آن شرکت می‌کنند، حضور نخواهد داشت.
به‌ گزارش کار و کارگر، قرار بود چهارم شهریور ماه برخی از ستارگان نه چندان دور فوتبال اسپانیا مانند ژاوی، رائول، مندیتا و... به تهران بیایند و قرار بود دیدار دوستانه‌ای میان این بازیکنان و ستارگان فوتبال ایران به منظور قدردانی از جواد نکونام برگزار شود.
جواد نکونام که باعث و بانی اصلی برگزاری این دیدار است از حضور در این بازی کناره‌گیری کرده است. گویا اخیرا فهرستی از بازیکنان ایرانی از سوی باشگاه هنرمندان به این بازیکن اعلام شده است که مدنظر نکونام نیست و او خواستار حضور بازیکنانی مانند پروین، استیلی، خداداد عزیزی، سیروس دین‌محمدی، احمدرضا عابدزاده و... شده اما نامی از آنها در فهرست باشگاه هنرمندان دیده نمی‌شود. کاپیتان سابق تیم‌‌‌ملی این رفتار را بی‌احترامی به ستارگان سابق فوتبال ایران می‌داند. البته او هنوز اظهارنظر رسمی در این‌باره نکرده است.
پروین: نهادهای نظارتی به بازی خداحافظی نکونام ورود کنند
در همین زمینه پیشکسوت فوتبال کشورمان تأکید کرد باید نهادهای نظارتی به موضوع بازی خداحافظی نکونام بیشتر ورود کنند تا با آبروی او بازی نشود.
علی پروین درباره برگزاری بازی خداحافظی برای جواد نکونام گفت: نمی‌دانم پشت پرده برگزاری این بازی‌ها چیست اما چیزی که می‌دانم این است که نکونام بازیکن کوچکی نبوده که بخواهند به او بی‌احترامی کنند. او رکوردشکن فوتبال ایران است که کاپیتان تیم‌ملی هم بوده است. اما یک‌سری از افراد از نام او سوءاستفاده می‌کنند.
وی ادامه داد: بار قبل که این بازی انجام شد من خواستار این بودم که مسائل مالی به صورت شفاف اعلام شود و الان هم همین را می‌گویم. باید پشت پرده افرادی که بازیکنان را می‌آورند و بازی را برگزار می‌کنند مشخص شود. مطمئن باشید در یک مصاحبه کامل همه چیز را در این خصوص خواهم گفت تا مردم بدانند اصل ماجرا چیست.
پروین در ادامه صحبت‌های خود تصریح کرد: باید نهادهای نظارتی دقت نظر بیشتری روی این مسائل داشته باشند و از آنها می‌خواهم به این بازی ورود کنند. باید همه چیز در مورد این بازی شفاف اعلام شود تا با آبروی جواد نکونام بازی نشود. بار قبل که این تیم به ایران آمد خواهان این شدم که ریز مسائل مالی اعلام شود و از طرفی باید مشخص شود که این افراد صلاحیت برگزاری بازی را دارند یا نه.
عزیزی: برخی برای بازی خداحافظی نکونام به فکر جیبشان هستند!
مهاجم اسبق تیم‌ملی ایران هم در این باره گفت: برای نکونام با جان و دل بازی می‌کنم ولی برخی برای این بازی به فکر جیب خودشان هستند.
خداداد عزیزی درباره حضورش در بازی خداحافظی جواد نکونام و اتفاقاتی که پیرامون برگزاری این مسابقه رخ داده است، اظهار داشت: اول از همه باید بگویم اگر جواد نکونام بخواهد هر جای دنیا برای او می‌روم و بازی می‌کنم. به نکونام هم گفتم اگر در آمریکا هم بازی بگذاری، با هزینه شخصی به آنجا می‌آیم، اما تعجب می‌کنم چرا فدراسیون فوتبال برای چنین بازیکنی اقدام نمی‌کند و بازی خداحافظی نمی‌گذارد. وی افزود: در این وسط یک عده به دنبال جیب خودشان هستند و نمونه بارزش مسابقه سال گذشته بود که یک نفر با ۵۰۰ میلیون تومان گم شده و دیگر خبری از او نشد.
عزیزی با تأکید بر اینکه باید فدراسیون در مورد چنین بازی‌هایی ورود و اقدام کند، گفت: این‌گونه بازی‌ها تشریفاتی است و معمولاً برای قدردانی انجام می‌شود. تاج هم دوست خوب من است و همیشه به ما محبت داشته، ولی از او می‌خواهم که برای این‌گونه کارها او پا پیش بگذارد. اسپانسر برای چنین مسابقاتی خود به خود جلو می‌آید و یک بازیکن باید برای فدراسیون و مردم ارزش داشته باشد، نه اینکه دیگران بازی خداحافظی بگذارند.
عزیزی ادامه داد: روز بازی خداحافظی نکونام روز اوست و خودش باید بگوید چه کسی بیاید یا چه کسی نباشد. به همین دلیل گفتم اگر نکونام بخواهد به هر کجای دنیا می‌روم.
عزیزی همچنین با اشاره به مسابقات المپیک و نتیجه کاروان ایران گفت: متأسفانه تا الان اوضاع خوبی نداشتیم و چشم‌مان به فرنگی‌کاران بود، ولی آنها روزهای خوبی نداشتند، امیدوارم آزادکاران جبران کنند و فقط وزنه‌برداری بود که کاروان ایران را امیدوار کرد.
مهاجم سابق تیم ملی ایران در خصوص تفتیان و حضور وی در جمع دوومیدانی‌کاران برتر المپیک گفت: تفتیان بچه تربت حیدریه است، ولی منطقه خراسان کلاً سرعتی‌پرور است. او آنقدر در زمین خاکی‌های تربت حیدریه دویده تا به اینجا رسیده است، ولی به نظر من حرکت او کمتر از مدال طلا نبود.