شناسهٔ خبر: 14691319 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

لوپز دومین فرنگی‌کار پر افتخار تاریخ شد

سومین طلای المپیک برای غول کوبایی

نماینده سنگین وزن کوبا موفق شد برای سومین بار متوالی مدال طلای المپیک را از آن خود کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا،  در ادامه رقابت‌های کشتی فرنگی المپیک 2016 ریو، می جان لوپز کوبایی در دیدار فینال سنگین وزن المپیک به مصاف رضا کایالپ ترکیه‌ای رفت و در پایان مقتدرانه موفق شد با نتیجه 6 بر صفر حریف خود را شکست دهد و برای سومین بار متوالی طلای المپیک را از آن خود کند. لوپز در این کشتی با یک فیتوی زیبا 4 امتیاز گرفت.

لوپز پیش از این در المپیک 2008 پکن و 2012 لندن مقتدرانه به مدال طلا رسیده بود.

وی همچنین پنج طلا و سه نقره جهان را در کارنامه خود دارد و حالا صاحب یازدهمین مدال المپیک و جهانی خود شده است. او همچنین به دومین فرنگی‌کار پرافتخار تاریخ پس از الکساندر کارلین( دارنده 3 طلا و یک نقره المپیک و 9 طلای جهان) تبدیل شد.

کایالپ نیز دو مدال طلا، دو نقره و دو برنز جهان و یک برنز المپیک را در کارنامه خود دارد و حالا صاحب دومین مدال المپیک خود شد.

در این وزن بشیر باباجان زاده با یک پیروزی و یک شکست از دور رقابت‌ها کنار رفت. مدال‌های برنز این وزن نیز به صبا شریعتی کشتی گیر ایرانی تیم آذربایجان و سرگئی سمنوف روس رسید.

انتهای پیام