بهترین ستاره نبودم
ایسنا: در مسابقه مقدماتی دوی ۱۰۰ متر جاستین گاتلین توانست با رکورد ۱۰ ثانیه و یک صدم ثانیه جلوتر از یوسین بولت با ۱۰ ثانیه و هفت صدم ثانیه قرار بگیرد. یوسین بولت بعد از قرار گرفتن در رتبه دوم در مسابقه مقدماتی دوی ۱۰۰ متر گفت: بهترین ستاره نبودم. احساس کردم آرام دویدم. عادت ندارم در هیچ مسابقهای در ساعات اولیه صبح و آنقدر زود بدوم. جاستین گاتلین که در این مسابقه خوب عمل کرده بود نیز در نشست خبری بعد از مسابقه از انتقادهایی که درباره دوپینگ به او شده بود حرف زد. او درباره لیلی کینگ، شناگر آمریکایی که گفته بود ورزشکاران دوپینگی حتی گاتلین نباید در المپیک شرکت کنند، به صحبت پرداخت و گفت: حتی نمیدانم لیلی کینگ چه کسی است. برای دوپینگ تنبیه شدم و از آن مرحله گذشتم. سخت کار کردم و از هیچ خود را به اوج رساندم. نمیفهمم سیستم کار خود را کرده است. فکر میکنم مردم باید سعی کنند که قضاوت نکنند و بگذارند سیستم طرفدار را انجام دهد.
تفتیان در نیمه نهایی دو ۱۰۰ متر
ایسنا: حسن تفتیان دونده ارزشمند ۱۰۰ متر کشورمان پس از درخشش در مرحله مقدماتی و ثبت زمان ۱۰/۱۷ ثانیه به مرحله نیمه نهایی صعود کرد. تفتیان در این مرحله با بزرگان ۱۰۰ متر دنیا همگروه است. جیمی ویکات از فرانسه، نیکل اشمید از جامائیکا، ژنی زی از چین، ماروین براکی از آمریکا که دوندگان مطرحی هستند که در گروه یک مرحله نیمه نهایی با حسن تفتیان هم گروه هستند.
یک پورتوریکویی گمنام قهرمان تنیس بانوان شد
تسنیم: مونیکا پویی، تنیسور پورتوریکویی با برتری ۲ بر یک مقابل آنگلیک کربر آلمانی، قهرمان رقابتهای تنیس انفرادی بانوان المپیک ۲۰۱۶ شد. او که تا پیش از این رقابتها افتخار خاصی کسب نکرده بود در بازی نهایی در کمال شگفتی، ۲ بر یک و با نتایج ۶ بر ۴، ۴ بر ۶ و ۶ بر یک رقیب قدرتمند خود را شکست داد و صاحب مدال طلا شد. به این ترتیب اولین طلای تاریخ پورتوریکو در المپیک شکل گرفت. در بازی ردهبندی هم پتر کویتوا از جمهوری چک ۲ بر یک مدیسون کیس از آمریکا را برد و به مدال برنز رسید.
آمریکا به هزارمین مدال طلای المپیکیاش رسید
تسنیم: در آخرین رقابت شنای بازیهای المپیک ۲۰۱۶ ریو در ماده ۴ در ۱۰۰ متر مختلط مردان، بامداد دیروز (یکشنبه) تیم آمریکا با ثبت زمان سه دقیقه و ۲۷.۹۵ ثانیه به مقام قهرمانی دست یافت. مدالی که تیم شنای آمریکا در ماده ۴ در ۱۰۰ متر مختلط مردان کسب کرد، در واقع هزارمین مدال طلای این کشور در تاریخ بازیهای المپیک بود. نیمی از این مدالهای طلای آمریکاییها را ورزشکاران دو رشته ورزشی دوومیدانی (۳۲۳ طلا) و شنا (۲۴۶ طلا) کسب کردهاند. کاروان المپیکی آمریکا با ۹۷۷ طلا از المپیکهای پیشین به ریوی برزیل پا گذاشته بود.
برزیل با درخشش نیمار به نیمه نهایی رسید
فارس: در آخرین بازی مرحله یک چهارم نهایی فوتبال المپیک ریو، تیمهای برزیل و کلمبیا به مصاف هم رفتند. این دیدار که با جنجالهایی هم روبهرو بود در نهایت با نتیجه ۲ بر صفر به سود برزیل به پایان رسید. در این بازی برای برزیل نیمار و لوان گل زدند. نیمار علاوه بر گلزنی پاس گل دوم تیمش را هم داد.
درگذشت فیزیوتراپ تیم تنیس فرانسه
فارس: فیزیوتراپ تیم تنیس فرانسه در محل برگزاری مسابقات المپیک درگذشت. اتفاقی تلخ در روز جمعه در تیم تنیس فرانسه رخ داد و پاتریک بوردیر، فیزیوتراپ تیم در شهر ریودوژانیرو درگذشت. دراین مورد دنی ماسگلیا، رئیس کمیته المپیک فرانسه اظهارداشت: او دوستی خوب بود و همواره از ورزشکاران حمایت کرد. در مورد علت مرگ این مقام هنوز اطلاعات کافی دردسترس نیست.
∎