به گزارش ایسنا، منطقه کهگیلویه و بویراحمد، حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی در بدو ورود به فرودگاه یاسوج، در جمع خبرنگاران افزود: بسیار خوشحالم که در روز ولادت امام رضا(ع) در جمع مردم استان کهگیلویه و بویراحمد هستم.
وی اضافه کرد: ان شاء الله که این سفر بتواند باعث خیر و برکت برای استان کهگیلویه و بویراحمد شود.
رییس جمهور تصریح کرد: در این سفر دو روزه نظرات مردم و نخبگان را اجماع میکنیم و برنامههایی نیز برای استان در هیأت دولت در نظر گرفته شده که به اطلاع مردم رسانده خواهد شد.
در راستای سی امین سفر استانی کاروان تدبیر و امید رییس جمهور کشورمان وارد یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد شد.
دیدار عمومی با مردم و سخنرانی در جمع مردم کهگیلویه و بویراحمد در ورزشگاه تختی یاسوج، دیدار با منتخبین مردم استان، حضور در نشست سرمایه گذاری و توسعه استان، دیدار با عشایر و روستائیان، حضور در جلسه شورای اداری، نشست خبری و افتتاح همزمان چندین طرح و پروژه از برنامههای سفر دو روزه روحانی به استان کهگیلویه و بویراحمد است.برخی از وزرا و معاونان نیز در این سفر به نمایندگی از رییس جمهور به شهرستانهای استان سفر خواهند کرد.
انتهای پیام