- رکورد ۱۶ ساله دیماس فرو ریخت
- کیانوش رستمی رکوردهای المپیک و جهان را شکست
کیانوش رستمی با مهار وزنه ۲۱۷ کیلوگرم رکورد دوضرب و مجموع المپیک را شکست و رکورد مجموع جهان را نیز یک کیلوگرم ارتقا داد.
به گزارش کاروکارگر، کیانوش رستمی در رقابتهای وزنه برداری المپیک ریو با ثبت رکورد ۳۹۶ کیلوگرم موفق شد رکورد دوضرب و مجموع المپیک را بشکند.
او در یک ضرب رکورد ۱۷۹ و در دوضرب رکورد ۲۱۷ را برجای گذاشت. رکورد قبلی المپیک متعلق به پیروس دیماس از یونان بود که در المپیک ۲۰۰۰ سیدنی به ثبت رسانده بود. رکورد این وزنه بردار در همین مسابقات سه بار شکسته شد که پس از وزنه برداران چینی و رومانی، در نهایت با ۲۱۷ کیلوگرم به نام رستمی ثبت شد. رکورد مجموع المپیک نیز ۳۹۴ کیلوگرم بود که آندری ریباکو از بلاروس آن را در سال ۲۰۰۸ثبت کرده بود و رستمی آن را دو کیلوگرم ارتقا داد. او همچنین رکورد مجموع جهان را نیز که در اختیار خودش بود یک کیلوگرم ارتقا داد.
- رکورد لوزانو شکسته شد!
تیم ملی والیبال روسیه با پیروزی ۲۵ بر ۹ در ست سوم دیدارش در برابر مصر، موفق به ثبت رکورد جدیدی در والیبال مردان المپیک شد.
به گزارش کاروکارگر، رکورد مستحکمترین پیروزی در یک ست والیبال مردان المپیک تا پیش از این ۲۵ بر ۱۰ بود که تیم اسپانیا با هدایت رائول لوزانو در المپیک سیدنی مقابل مصر ثبت کرد و تیم لهستان باز هم با هدایت رائول لوزانو، در المپیک پکن موفق به تکرار آن در برابر مصر شد، اما روسیه، روز گذشته موفق شد این رکورد را یک امتیاز و البته باز هم در شرایطی که یک سوی میدان، مصر بود بهبود بخشد. روسها البته در برابر مصر یک رکورد دیگر والیبال مردان المپیک را نیز بهبود بخشیدند و آن رکورد سریعترین پیروزی تاریخ المپیک بود. پیشتر و در جریان المپیک پکن؛ صربستان موفق شده بود در عرض ۵۶ دقیقه مصر را شکست دهد، اما روسیه موفق شد این زمان را دو دقیقه بهبود بخشیده و طی ۵۴ دقیقه سریعترین پیروز تاریخ المپیک تا اینجای بازیها نام بگیرد. بازی روسیه و مصر با مجموع ۱۱۲ پوئن، رکورد کمترین پوئن رد و بدل شده در تاریخ المپیک را نیز به نام خود ثبت کرد. تا پیش از این، دیدار کوبا و مصر در المپیک سیدنی با مجموع ۱۱۹ پوئن، این رکورد را در اختیار داشت.
∎