شناسهٔ خبر: 14620234 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه شرق | لینک خبر

خبر

صاحب‌خبر -

 بیست‌وهشتمی جاور در المپیک ریو
بانوی قایق‌ران ایران در المپیک ریو بیست‌وهفتم شد. مهسا جاور تنها قایق‌ران رویینگ ایران در المپیک 2016 ریو در فینال E‌ با پنج قایق‌ران به رقابت پرداخت و در نهایت چهارم شد. او با زمان 8:43.34 از خط پایان گذشت. با این نتیجه او در رتبه بیست‌وهفتم المپیک قرار گرفت. مورلی از باهاماس، گرمانوویچ از قزاقستان، هانگ از چین تایپه، یولیاوایتی از اندونزی و نگری از تایلند رقیبان او در فینال E بودند. 

اتفاق جالب در فینال شنای المپیک
در فینال شنا، رشته‌ 100 متر آزاد بانوان، نمایندگان آمریکا و کانادا ضمن شکستن رکورد المپیک، هم‌زمان با هم به خط پایان رسیدند و به هر دو این دو شناگر مدال طلا اهدا شد. 

پخش غذای اضافی دهکده المپیک بین فقرا
یک گروه از آشپزان بین‌المللی طرح جدیدی را در المپیک ریو اجرا کرده‌اند. به گزارش وب‌سایت نود، یک گروه از آشپزان بین‌المللی برای مقابله با مشکل فقر و گرسنگی در ریودوژانیرو طرح جدیدی را اجرا می‌کنند. این عده از آشپزها غذاهای مازاد دهکده المپیک را جمع‌آوری می‌کنند و پس از پخت‌وپز مجدد، آن را بین فقرا پخش می‌کنند. این در حالی است که برگزاری سی‌و‌یکمین دوره رقابت‌های المپیک در ریو با انتقادات گسترده‌ای در برزیل مواجه شده است. انتقادها به اين دليل مطرح شده که گفته می‌شود هزینه‌های برگزاری المپیک باید برای رفع مشکل فقر در برزیل خرج شوند. 

دوپینگ شناگر چینی در المپیک
تست دوپینگ شناگر چینی مثبت شد. به گزارش ایسنا و به نقل از یورواسپورت، چن ژینی شناگر 18ساله چینی حاضر در المپیک ریو 7 آگوست تست دوپینگ داد و امروز خبرگزاری چین اعلام کرد نتیجه این آزمایش مثبت است. چن در یک‌چهارم نهایی 100 متر پروانه از بازی‌های المپیک حذف شد. 

وزنه‌بردار مدال‌آور مصری: حجاب مانع رسیدن به اهدافم نشد
به گزارش ایسنا، سارا احمد وزنه‌بردار محجبه مصری موفق شد به مدال طلا برسد. این ‌وزنه‌بردار با مهار وزنه 255 کیلوگرم در دسته 69 کیلوگرم موفق شد به مدال برنز بازی‌های المپیک ریو دست یابد. این ورزشکار همچنین به اولین زن عرب تبدیل شد که توانست به مدال در بازی‌های المپیک دست یابد. رکورد دیگری که این ورزشکار به آن دست یافت این بود که به اولین زن مصری تبدیل شد که در تاریخ 104ساله حضور این کشور در بازی‌های المپیک موفق به کسب مدال شده است. حضور این بانوی محجبه در رشته وزنه‌برداری باعث شده بود رسانه‌ها توجه ویژه‌ای به این ورزشکار داشته باشند. در این دسته وزنه‌بردار چینی به مدال طلا رسید و وزنه‌بردار قزاقستانی نیز به مدال برنز بازی‌های المپیک دست یافت. این وزنه‌بردار 18ساله مصری در گفت‌وگو با آسوشیتدپرس عنوان کرد که 10 سال است حجاب اسلامی دارد و این مسئله باعث نشده است او از رسیدن به اهدافش منع شود. او درباره حضور در المپیک با حجاب گفت: حجاب هیچ وقت مانع از انجام‌دادن کارهایی که امیدوار به انجامشان هستم، نشده است. امیدوار هستم بتوانم بار دیگر مصر را به عنوان کشوری قدرتمند در وزنه‌برداری تبدیل کنم. رقابت در المپیک برای من آسان نبود چراکه همه ورزشکاران اینجا باتجربه بودند و طبیعتا کار برای من سخت بود. 

برچسب‌ها: