شناسهٔ خبر: 1461927 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

هفته دهم لیگ برتر فوتبال/

ذوب‌آهن ـ استقلال؛ چشم امید گل‌محمدی به قلعه‌نویی

تیم ذوب‌آهن می‌تواند امیدوار باشد که با پیروزی برابر استقلال، از بحرانی که دستخوش این تیم شده رهایی پیدا کند و به عبارتی آبی پوشان تهرانی امید را دوباره به اردوگاه سبزها برگردانند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، مسابقات هفته دهم لیگ برتر فوتبال روزهای پنج‌شنبه و جمعه هفته جاری با برگزاری دیدارهایی در شهرهای مختلف پیگیری می‌شود.

در مهم‌ترین دیدار این هفته که نتیجه رقم خورده در آن برای هر دو تیم اهمیت زیادی دارد، تیم ذوب‌آهن اصفهان در ورزشگاه فولادشهر میزبان تیم استقلال است.

تیم ذوب‌آهن در 9 هفته سپری شده از لیگ نتوانسته نتایج قابل قبولی کسب کند که این مساله موجب شده انتقادات زیادی از کادر فنی این تیم مطرح شود.

ذوبی‌ها هفته گذشته در برابر تیم گسترش فولاد بازی برده را واگذار کردند و تیم استقلال نیز چند هفته‌ای است که روی دور نتیجه نگرفتن است و از این رو هر دو تیم انگیزه‌های زیادی برای نتیجه‌گیری در دیدار رودررو دارند.

یحیی گل‌محمدی سرمربی ذوب‌آهن وضعیت کاملاً لرزانی روی نیمکت تیم ذوب‌آهن دارد و بعید نیست در صورت شکست احتمالی برابر استقلال، ناچار به کنار رفتن از مسئولیت خود شود زیرا تجربه ثابت کرده که مدیران باشگاهی در ایران، حوصله زیادی برای یک مربی به خرج نمی‌دهند.

به گزارش فارس، برنامه هفته دهم لیگ برتر فوتبال به شرح زیر است:

* پنجشنبه 93/7/3

پرسپولیس ـ استقلال خوزستان ـ ساعت 18:20 دقیقه ـ آزادی

صبای قم ـ سایپای البرز ـ ساعت 17:25 دقیقه ـ یادگار امام

ملوان بندرانزلی ـ گسترش فولاد تبریز ـ ساعت 16 ـ تختی

راه آهن ـ نفت مسجد سلیمان ـ ساعت 17:20 دقیقه ـ تختی

* جمعه 93/7/4

پدیده خراسان ـ پیکان تهران ـ ساعت 19:15 دقیقه ـ ثامن

تراکتورسازی تبریز‌ ـ سپاهان ـ ساعت 17:40 دقیقه یادگار امام

فولاد خوزستان ـ نفت تهران ـ ساعت 17:30 دقیقه -غدیر

ذوب‌آهن ـ استقلال تهران ـ ساعت 18:20 دقیقه -فولاد شهر

انتهای پیام/63006/صا20/چ3000