حمید سوریان (59 کیلوگرم)، امید نوروزی (66 کیلوگرم)، سعید عبد ولی (75 کیلوگرم) و حبیب الله اخلاقی (85 کیلوگرم) تمرینات خود را در سالن دنبال کردند و قاسم رضایی (98 کیلوگرم) و بشیر باباجان زاده (130 کیلوگرم) نیز در سالن وزنه به تمرین پرداختند. تمرین با نشاط فرنگی کاران به مرور فن اختصاص داشت و رسول جزینی نیز دو فرنگی کار سنگین وزن را در سالنی دیگر تمرین داد.
صبح امروز به وقت محلی چهار فرنگی کار تمرین انجام می دهند و حمید سوریان و سعید عبد ولی هم که باید آماده وزن کشی روز نخست شوند، عصر تمرین خواهند داشت.
رقابت های کشتی فرنگی المپیک 2016 برزیل روزهای 24 تا 26 مرداد ماه برگزار خواهد شد.
کاروان ورزشی ایران با 64 ورزشکار در14رشته بوکس، پینگ پنگ، تیراندازی، تیر و کمان، قایقرانی، وزنه برداری، دوومیدانی، تکواندو، جودو، شمشیربازی، والیبال، کشتی آزاد و فرنگی، شنا و دوچرخه سواری در این دوره از بازی ها شرکت کرده است.
سی و یکمین دوره بازی های المپیک 2016 ریو از 15 مرداد ماه با حضور 10 هزار و 444 ورزشکار از 206 کشور جهان به میزبانی شهر ریودوژانیرو برزیل آغاز شد.
ورزشی**1067**1584