به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، یک مقام ارشد ترکیه تاکید کرد: مقامهای آنکارا از زمان وقوع کودتای نافرجام نظامی در ماه گذشته تاکنون بیش از 35 هزار و 22 نفر را بازداشت کرده اند.
وی در ادامه تصریح کرد: بیش از 17 هزار و 740 نفر از افراد بازداشت شده، به طور رسمی دستگیر شده اند و 11 هزار و 597 نفر نیز آزاد شده اند. بیش از پنج هزار و 685 نفر نیز هنوز در مراکز بازداشتگاهی به سر می برند.
دولت ترکیه بارها فتح الله گولن را عامل اصلی وقوع کودتای 15 جولای معرفی کرده است و خواستار استرداد وی از آمریکا شده است.
گولن نیز این اتهامات را رد کرده و رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه را طراح اصلی این کودتا معرفی کرده تا به بهانه آن، مخالفان و منتقدان دولت را سرکوب و پاکسازی نماید.
تاکنون هزاران نفر در بخش های آموزش، بهداشت و درمان و ارتش ترکیه و سایر بخش ها بازداشت یا از کار برکنار شده اند.
کشورهای غربی اقدامات دولت ترکیه در سرکوب مخالفان و منتقدان را محکوم کرده اند. اردوغان تلاش زیادی را برای اصلاح قانون اساسی و افزایش قدرت و اختیارات رئیس جمهور آغاز کرده است.
انتهای پیام/