شناسهٔ خبر: 14604697 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: فرهنگ نیوز | لینک خبر

27هزار اخراجی دربخش آموزش ترکیه بعداز کودتا

وزیر آموزش ترکیه از برکناری بیش از ۲۷ هزار نفر در بخش آموزش این کشور از زمان وقوع کودتای نظامی نافرجام در ماه گذشته خبر داده است.

صاحب‌خبر -
به گزارش فرهنگ نیوز، عصمت ایلماز وزیر آموزش ترکیه امروز پنجشنبه در سخنانی در جمع خبرنگاران تاکید کرد: ترکیه مجوز کار بیش از 27424 نفر در بخش آموزش را در چارچوب تحقیقات انجام شده مربوط به کودتای نظامی نافرجام ماه گذشته، لغو کرده است.
 
وی در ادامه تصریح کرد: مجوز شغلی بیش از 27424 نفر از افراد شاغل در بخش آموزش در سازمانها و مدارس، که بخشی از ساختار دولت موازی بوده اند، لغو شده است. این افراد دیگر حق فعالیت در موسسات آموزشی دولتی و خصوصی را نخواهند داشت.
 
دولت موازی اصطلاحی است که دولت آنکارا علیه جنبش فتح الله گولن به کار می برد. دولت ترکیه بارها فتح الله گولن را عامل اصلی وقوع کودتای 15 جولای معرفی کرده است و خواستار استرداد وی از آمریکا شده است.
 
گولن نیز این اتهامات را رد کرده و رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه را طراح اصلی این کودتا معرفی کرده تا به بهانه آن، مخالفان و منتقدان دولت را سرکوب و پاکسازی نماید.
 
تاکنون هزاران نفر در بخش های آموزش، بهداشت و درمان و ارتش ترکیه و سایر بخش ها بازداشت یا از کار برکنار شده اند.کشورهای غربی اقدامات دولت ترکیه در سرکوب مخالفان و منتقدان را محکوم کرده اند.
 
 
 

برچسب‌ها: