صرفنظر از لژيونرها که آنها هم حضورشان در اردوي ايتاليا قطعي نيست تيمملي تنها چند بازيکن شاخص از دل مسابقات ليگ را برگزيده است. در واقع به رغم اين که طي دو فصل گذشته کيروش به دليل حضور چهرههاي جوان در ترکيب تيمهاي ليگي در نهايت چند تن از آنان را به تيم ملي دعوت نمود، متاسفانه براي اين فصل هنوز بازيکني که بتواند انتظارات را برآورده سازد در حد تيم ملي پيدا نشده است که در واقع کيفيت پايين مسابقات و تمرينات نه چندان تعيين کننده تيمها چنان نااميد کننده است که اگر امروز بخواهم از کيروش و ياران او که حکم چشمهايش را برعهده دارند سئوال کنيم که کدام بازيکن جديد را به تيم ملي دعوت خواهي کرد، نتواند پاسخي خوشحال کننده بدهد.
ليگ برتر در ايران کمتر توانسته ارتباط مستقيم و تناتنگي با تيم ملي داشته باشد و اين معضل در طول ساليان اخير بارها باعث نگراني شده است. البته کيروش وقتي تصميم به جوانگرايي گرفت، خود به خود باعث ايجاد انگيزه در بين بازيکنان جوان ليگ شد تا از بين آنها نفراتي به تيم ملي راه پيدا کنند که حالا هر کدام را ميتوان عصاي دست کيروش دانست.
***
هفته سوم ليگ در حالي به پايان رسيده که در کمتر تيمي شاهد درخشش بازيکناني در حد پديدههاي قبلي باشيم. اين موضوع را هم کيروش ميداند و هم دستياران او که حکم چشمهايش را دارند و به همين دليل تمام سعي و تلاش آنان اين است که اين نقص بزرگ را با پيگيري حضور لژيونرها در اردوي پيش روي تيم ملي جبران نمايند. تيم ملي در حال حاضر در هيچ منطقهاي با کمبود بازيکن مواجه نيست که بخواهيم نگران عدم پديدهها در ليگ باشيم. اما اشکال اصلي آنجاست که وقتي لژيونرها اجازه همراهي تيم ملي را در اردوي ايتاليا ندارند و بازيکنان قبلي تيمملي هم همان کيفيت قبلي خودشان را ارائه ميدهند، بيم آن ميرود که تيم ملي در همين اردوي پيش رو با کمبود بازيکن مواجه باشد! اما آيا ميتوان هر بازيکني را به صرف اين که تعداد مليپوشان به حد نصاب نرسيده راهي اردوي تيم ملي کرد؟! به هر حال بايد ادعا کرد که فوتبال ما آنقدر غني است و بضاعت انساني بالايي دارد که در هر اردو بتواند به لحاظ بازيکن کمبود خاصي نداشته باشد، اما در هر حال کيروش چون همچنان قصد دارد تيم ملي متحول شود انتظار ميرود که در اين زمينه ليگ به او ياري برساند.
∎